Kritik, hjælp, og inputs søges - ny uddannelsespolitik

KRITIK, HJÆLP, OG INPUTS SØGES - NY UDDANNELSESPOLITIK

Efter at have kørt første runde af inddragelse af både medlemmer og folk uden for partiet sidste år, samt læst en helvedes masse reporter, så er vi nu klar med et udkast til et udspil - der som I nok vil se mangler noget og har nogle spørgsmål i sig (vi har også den samme til jer, som vi sender ud til dem, vi har snakket med, så start-teksten er mest henvendt til dem).

Det vil vi nu gerne have kritik på, og hjælp til. Der er flere ting vi gerne vil høre for jer.

Det første er på sin vis bare, hvad I synes om det som helhed. Er det helt ved siden af? Er det den rigtige retning? Var det til at forstå? osv.

Den anden er kritik på det der er i udspillet nu. Er der noget I synes ikke fungerer eller noget som I ikke er enig i bør være Alternativets politik? Er der nogle faldgruber, som vi har overset? Er der noget, hvor vi beskriver det på en dum måde? osv. Her skal I bare gå til den - Vi kan godt tage det og så må vi se hvad vi kan gøre ved det.

Den tredje er hjælp med de ting vi har stillet spørgsmål til i udspillet. Så hvis du ved noget om nogle af de ting, eller ved lige hvem vi skal snakke med, så hører vi det meget gerne.

Den fjerde og sidste er, om der er noget vi har overset - og det er der nok. Er der nogen forslag I synes bør komme med, som lige nu ikke er med? Eller er der noget der skal tilføjes på nogle af de eksisterende forslag? Her kan det være en god ide lige at kigge på principperne øverst i dokumentet, for de skulle jo gerne passe sammen med forslagene.

Vi håber I vil tage jer tid til at hjælpe ved at komme med jeres inputs, selv om den er lidt lang og garanteret indeholder adskillige fejl og mangler - der er dog en læsevejledning først og et farvekodesystem, så man måske kan hoppe til de dele, man finder særligt interessant.

Vh.
Uddannelses- og forskningspolitisk arbejdsgruppe

Link til udspil:

Ud over det så er der også to PoLa’er, man kan deltage i:

PoLa 1 om genopretningsplanen:

PoLa 2 om signatur-forslagene: