Kredsmøde med aspiranter, kandidater og frivillige i Kreds Nordsjælland den 14./4 kl 18:30

Kære medlem :dolphin:

I to af Nordsjællands kommuneforeninger (Halsnæs og Helsingør) har man nu fundet og valgt de kandidater, der skal repræsentere Alternativet ved kommunalvalget den 16. november. Furesø afholder opstillingsmøde sidst i marts og Fredensborg lidt senere. Vi håber, at du har tid til at give en hånd med, da vores kandidater har brug for al den opbakning, de kan få :green_heart:

I kredsen vil vi gerne møde alle aspiranter, kandidater og frivillige onsdag den 14/4 kl 18:30 til 20:30, hvor vi skal tale sammen om, hvordan vi bedst organiserar os i samarbejdet omkring den kommende valgkamp her i Nordsjælland. I kredsbestyrelsen er vi igang med at lave en møderække, hvor vi dels mødes om, hvad der sker, støtter hinanden, organiserer noget hjælp mm, dels inviterer nogle personer til at lave et oplæg om relevante emner. Foreløbigt har vi en aftale med Christian Poll (tidligere medlem af Folketinget/ordfører for bla. klima, landbrug, transport og natur) den 27/4 og Nikoline Erbs Hillers-Bendtsen ungeordfører fra Alternativets Unge i uge 21 (sidst i maj, dato er endnu ikke fastlagt).

Desuden afholder det centrale KRV21-netværk et møde på torsdag den 25/3 kl 16 til 18 via Zoom, hvor du kan få en update på den fælles valgkamp (invitation hertil er sendt ud den 18/3 af Nadim).

Husk også vores opstillingsmøde i kredsen på lørdag, hvor vi skal vælge en folketingskandidat fra Nordsjælland (se mail fra den 13/3 og den 13/2).

Vi ses :slight_smile:

Kærlig hilsen
Bina Seff
Forperson
:cherry_blossom: :honeybee: