Konstituering - Medlemsmøde med Josephine Fock på mandag

Dette nyhedsbrev omtaler:
• Medlemsmøde om konstituering og bundlinjer med besøg af Josephine Fock
• Vores hjemmeside og lokalpolitik
• Valgaften i Syddjurs

Kære medlem af Alternativet i syddjurs
Det har været en afsindig spændende rejse de sidste 3 måneder.
Fra de fire politiske laboratorier i slutningen af august og frem til valget på tirsdag.
I de tre måneder har vi udviklet et omfattende politisk program, vore 3 kandidater har deltaget i et utal af politiske møder, mange har deltaget i events med plakater og det grønne håb, og her hen mod målstregen har vi talt med andre partier om hvordan vi forholder os til konstitueringen efter valget.
For det starter valgaftenen og natten - i håb om at vi er en del af det.
Og hvor det har ført os hen, fortæller vi mere om på mandag:

Medlemsmøde om konstituering og om at lave finanslov med 3 bundlinjer

Mandag den 20.11 kl 19 – 21 på Rønde Højskole
(indgang fra anden P-plads på Smouenvej)

Varslet er kort – men vi har først nu fået en aftale på plads om besøg af Josephine Fock, både for at coache os i forhold til konstitueringen, men også for at møde jer medlemmer, og høre om hvordan det hele er gået – og vi vil bede Josephine om at fortælle, hvordan man laver et regnskab med tre bundlinjer. Det har Alternativet nu et svar på, se bare her

Coachingen af forhandlingsgruppen foregår inden medlemsmødet – bare rolig. Men vi har en plan for, hvordan vi optræder på valgnatten, og vi vil fortælle jer om den, og søge opbakning til at gå videre med den. Vi håber at se dig.

Lokalpolitikken i Syddjurs
Hvis du ikke har set det, har vi fået en lokal hjemmeeside, hvor du kan finde vores lokalpolitiske program.
Programmet ligger her

Valgaften i Syddjurs
På valgaftenen er administrationsbygningen i Ebeltoft på Lundbergsvej 2 hjemsted for valgcafe og konstitueringsforhandlingerne. Valgcafeen er åben for alle fra 19.30 – 24.00.

Valgcafeen er placeret i foyeren på etagen over hovedindgang og alle er velkomne.
Her vil der være adgang til at følge skærme med KMD resultater og TV2 Østjylland. Der vil også være opstillet bærbare computere hvor man kan følge delresultater fra KMD.
Der vil være gratis let forplejning hele aftenen.

Alternativets forhandlergruppe (de tre kandidater og Jørgen) samles kl. 19.30 på rådhuset sammen med to eksterne rådgivere: Dagmar og Rasmus. Vi vil denne aften have fokus på forhandlinger med andre partier og holder til på 1. sal i lokalet Fjeld Skov i økonomisk sekretariat. Her er der ikke offentlig adgang, da det er forhandlingslokale. Men vi vil også være at finde ude i cafe-området.

Vi glæder os usigeligt til valget. kandidaterne har udført et kæmpe arbejde og vi håber på et godt valg. Og uanset valget, så er vi på en vej, der fortsætter. Det taler vi om en anden gang.

mange hilsner

Jørgen
mobil: 26 20 22 72
forperson Alternativet Syddjurs