Kommunalvalg 2017 nærmer sig!

Kære medlem af Alternativet i Silkeborg Kommune

Hermed et lille nyhedsbrev omkring hvad der rør sig i lokalforeningen

1. Ny Lokal Hjemmeside
2. Supplerende Opstillingsmøde
3. MobilePay
4. Uffe kommer til byen
5. Efterårets aktiviteter


1. Ny Lokal Hjemmeside
Langt om længe kan vi med slet skjult stolthed lanceret vores lokale hjemmeside. http://silkeborg.alternativet.dk .
Det på selvfølgelig på nuværende tidspunkt lidt små med indholdet - men der vil løbende blive tilføjet indhold i den kommende tid. Kast et blik på den, og giv os meget gerne feedback!

2. Supplerende Opstillingsmøde
Til årsmødet i januar måned blev Claus, Carsten og Preben valgt som byrådskandidater for Alternativet i Silkeborg Kommune. Det er vi utroligt glade for.
Hvis vi skal maksimere vores chancer for at komme i byrådet, skal vi have så mange kandidater på listen som muligt.
Det er derfor glædeligt, at vi, som det også blev nævnt i sidste nyhedsbrev, har indkaldt til et supplerende opstillingsmøde den 30. august, da vi har modtaget endnu et ønske om at blive opstillet som byrådskandidat for Alternativet i Silkeborg Kommune.

Det drejer sig om Tatjana Stenvad, som i øvrigt i øjeblikket er medlem af bestyrelsen i lokalforeningen og i Alternativets Hovedbestyrelse.

Hvis medlemmerne stemmer for Tatjanas kandidatur, har vi således 4 fremragende byrådskandidater for Alternativet i Silkeborg Kommune.

Skulle du gå i overvejelser om at blive byrådskandidat for Alternativet i Silkeborg Kommune, kan du stadig nå det. Fristen for indsendelse af kandidatur er i dag den 9. august.
Du kan hente inspiration til udformning af kandidatgrundlag her.
Send dit kandidatgrundlag til silkeborg@alternativet.dk

3. MobilePay
Vi er naturligvis lykkelige for de bidrag vi allerede får via medlemmernes medlemskontingent. At føre kampagne op til et kommunalvalg er dog en dyr affære, og de nuværende midler rækker kun et stykke ad vejen.
Lokalforeningen har derfor fået MobilePay, som du kan benytte, hvis du ønsker at støtte lokalforeningen direkte med penge til brug under valgkampen.
Ja - vores nummer er femcifret. Det er ikke en fejl - men MobilPays nye model for numre til virksomheder og foreninger.

mobilepay

Del gerne denne MobilePay sticker i jeres netværk! :slight_smile:

4. Uffe kommer til byen
Sæt kryds i kalenderen den 31. august hvor Uffe Elbæk kommer til byen. Vi har endnu ikke helt styr på programmet for dagen, men det plejer at både hyggeligt og inspirerende.

5. Efterårets aktiviteter
Følg med i kalenderen enten på vores hjemmeside eller på AlleOS. Der er efterhånden annonceret mange aktiviteter, både lokal politikudvikling i form af vores “Å i Silkeborg Byråd” men også annonceringer om diverse vælgermøder rundt om i kommunen, hvor Alternativets kandidater deltager.

Venlig hilsen
Bestyrelsen