Kom og vær med til at vise vejen for Alternativet i Svendborg Kommune

Kære medlem af Alternativet Svendborg Kommune

På torsdag har du muligheden for at sætte dit præg på vores lokale politik på landbrugs- og naturområdet, når vi inviterer til politisk laboratorium i Den Selvforsynende Landsby i Hundstrup under overskriften:

Det Sunde Landbrug & Den Vilde Natur
• Om omlægning til økologi
• Om fri natur og biodiversitet
• Om en ny fødevareindustri og en ny andelsbevægelse
• Om satsning på naturoplevelse, håndværk og innovation

Alle er velkomne - og tag endelig nogle venner med som ikke er medlemmer. Vi lægger stor vægt på at danne vores politik ud fra en så bredtfavnende deltagelse som muligt.

Vi indbyder til en spændende aften i Den Selvforsynende Landsby i Hundstrup med økologisk middag med hjemmeavlede råvarer til alle deltagere for blot 30 kroner.

Læs mere og tilmeld dig på:
billetto.dk/politisk-laboratorium-det-sunde-landbrug-den-vilde-natur

Åbent bestyrelsesmøde d. 9/10 kl. 9.30

Kom med til brunch-møde søndag d. 9. oktober og vær med til at lægge linjen for vores medlemsmøder fremover. Vi vil både snakke om aktivismefællesskab, politikudvikling og debatcaféer. Allervigtigst er det at vi gør det som I derude brænder for!

Nikolaj Amstrup kommer også og tager fat på snak om det kommende kommunalvalg. Vi skal blive enige om en strategi for vores valgkampagne og gerne få en masse gode kandidater på banen - ligesom forhåbentlig en masse vilde idéer til landets mest farvestråelende og crazy kommunalvalgkamp!

Anna Sejer Nielsen har været så sød at lægge hus til mødet. Adressen er Overgade 10, 5700 Svendborg.
Giv besked på forhånd om du kommer til svendborg@alternativet.dk

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde d. 16/9

På den nye bestyrelses første møde fredag d. 16. september valgte vi Tobias Jørgensen som næstforperson og Anna Sejer Nielsen som kasserer.

Desværre fandt Nina Rosmarin ud af kort tid efter mødet at hun grundet nyt arbejde ikke længere har tid til at være fuldgyldigt medlem af bestyrelsen. Pavia Jacobsen tager derfor Ninas plads i bestyrelsen.

Du kan læse resten af referatet fra mødet i det vedhæftede referat.
Referat-16.09.2016.pdf (371.1 KB)

Vi glæder os til at fylde Svendborg med empati, ydmyghed, generøsitet, humor, gennemsigtighed og mod - sammen med jer alle sammen!

Med alternative hilsener
Bestyrelsen for Alternativet Svendborg Kommune