Kom og gi overforbruget et los på fredag i Roskilde

Kære gode medmedlemmer

Mens resten af Danmark holder overforbrugsfest i en sort uge, der kulminerer med Black Friday, laver vi i Alternativet Roskilde igen i år er alternativ. Nemlig Green Friday Giveaway som tiltrækker virkelig mange folk fra nær og fjern - de tidligere år har radius været Odsherred, Næstved, København og Nordsjælland.

For at det skal blive rigtig godt, kunne vi godt bruge flere frivillige. Kunne du have lyst til at være med til at lave en rigtig hyggelig dag sammen med os i Roskilde? 💚

Vi starter med at sætte op kl 13:30 (dørene åbnes kl 14:30), og så er vi færdig senest kl 19. Vi kan både bruge hænder hele vejen og i nogle timer.

Skriv en sms til Lova, hvis du gerne vil være med på 51 90 11 97.

Det praktiske

Det foregår i Byens Hus, Stændertorvet 1 i Roskilde.

Vi starter med opsætning, der består i at sætte borde op, hænge reb op, lave kaffe osv.

Mens vi har åbent, er opgaven at holde orden på ting og sager, hjælpe folk som kommer med ting, lave mere kaffe og skabe god stemning.

Nedtagning til sidst er tage borde og reb ned, pakke alt det overskydende i sække og sætte sækkene i en bil, som Lova og Sascha kører til Kirkens Korshær.

Vi plejer at have tid til hygge og gode samtaler med hinanden og dem som kommer forbi.

Alle er velkomne til byttemarkedet

Har du ikke tid til at hjælpe som frivillig, så håber vi alligevel, du har lyst at kigge forbi - med eller uden ting.

Du kan se FB-begivenheden her:

Grønne kærlige hilsner

Lova Lenora og Sascha Faxe

1 Synes om

Jeg håber selvfølgelig ikke, at det bliver fysisk, og jeg kan sagtens bakke op om ordlyden ellers, og især genbrugsadfærden, - der er jo masser af varer i genbrugsbutikkerne til tjeneste for såvel personligt behov som alverdens behov…

Med Taknemmelighed og kærlig hilsen
Gunhild

1 Synes om