Klimadag i Nykøbing F. lørdag 10. november

Så sætter vi fokus på klimaet! Udbred gerne til alle, I kender. Tag venner, familie og kollegaerne med :sun_with_face:

FN’s klimapanel (IPCC) konkluderer, at det fortsat er muligt at nå målet om at begrænse klodens temperaturstigning til 1,5 grader – men understreger, at det vil kræve et hidtil uset ambitionsniveau fra klodens beslutningstagere.

Klimamarch

Vi samles på Torvet kl. 12:00 og giver opmærksomhed til FNs klimarapport – medbring gerne bannere og flag og flyers. Snak med folk – ordet er frit! Kl. 13:00 går vi ad Østergågade og videre ad Nygade, drejer tv. på Voldgade og går til Kulturforsyningen.

Klimadebat 14:00-17:00

  • alle er velkommen Kulturforsyningen, Voldgade 1, 4800 Nykøbing F. Drikkevarer, suppe og kage kan købes i caféen

Program

Oplæg fra:
Kandidatstuderende i Klima- og miljøøkonomi på Københavns Universitet, Majken Bilslev-Jensen, fra CCL (Citizens Climate Lobby). 27-årige Loui Lam, der lever efter ideen om at minimere forbruget, spare 60% af lønnen op og blive fri af lønarbejde (FIRE: Finacial Independence – Retire Early). Frederik Roland Sandby fra Den Grønne Studenterbevægelse Rasmus Nordqvist mf, klimaordfører for Alternativet.
Rundbordsdialog - grupper har dialog ved cafébordene og kommer med 3 input til klimapolitikken.

Arrangeret af Alternativet Guldborgsund

Vedhæftet flyers og plakat, som I meget gerne må printe ud og sætte op i jeres lokale brugs, forsamlingshus, bibliotek eller hvad I nu kan finde på :sunny:

Flyers-klimadag-Nykøbing.pdf (606.7 KB)
Plakat-klimadag-Nykøbing.pdf (568.0 KB)