Klima march og Åbent hus og Ekstraordinært Landsmøde

Rasmus Foged, Alternativet, regionsrådsmedlem Region Midtjylland har delt en begivenhed.

29. august kl. 16.41 ·

Lørdag den 8. september sker der flere spændende ting i Aarhus. Der er Klimamarch med start på Havnepladsen i Aarhus kl. 13.00, og hele dagen fra kl. 12-22 er der Sydhavnsfestival. Vores partilokaler ligger på Sydhavnen, så i anledning af festivalen holder vi åbent hus kl. 12:30-15.00. Kom endelig og vær med. Det er denne event: https://www.facebook.com/events/1638581842915146

Men efter at vi har holdt åbent hus, afholder vi også et helt særligt møde. Der er ekstraordinært landsmøde i Alternativet, hvis primære formål er at vælge vores spidskandidat til Europaparlamentsvalget. Det live-streamer vi, så man kan følge med i talerne næsten som hvis man var der selv. Derudover kan du faktisk også stemme helt ligesom hvis du var til mødet. Vi har nemlig stemmetællere og stemmesedler klar, så vi tæller stemmer op og indtelefonerer dem ligesom til Melodi Grand Prix.

Der bliver jo nok også lidt festlig stemning, og der er Sydhavnsfestivalen lige udenfor, så mon ikke det nok skal blive en god dag. Vil du hjælpe med at lave kaffe og gøre klar til åbent hus og efterfølgende møde, så kom endelig forbi og hjælp til lørdag 8/9 fra kl. 12.00. Har du gode idéer til hvad vi kunne lave for at gøre det ekstra spændende for folk at komme på besøg hos os, eller kunne du tænke dig at stå for noget bar og fest efter landsmødet, så sig det endelig til HC Molbech, der koordinerer aktiviterne i vores lokaler den dag. Jeg håber at du vil være med til at gøre det til en god og festlig dag.