Kickstart KVRV21

Kære medlemmer i Storkreds Østjylland
Godt nytår til jer alle. Vi håber, I er kommet godt hen over julen og hænger i med godt humør derude på trods af corona og nedlukning, og hvad der ellers måtte følge af besværligheder i den sammenhæng.

I Alternativet lader vi os i hvert fald ikke sådan slå ud, og vi begynder vist alle at være spændte og glæde os til processen med at vælge vores nye politiske leder. Det bliver helt sikkert en fest og heldigvis har adskillige kandidater meldt sig på banen - også et par stykker fra vores lokalområde. Godt gået, Østjylland!

Hvad, der også venter lige om hjørnet, er et kommunalvalg og et regionsrådsvalg, og processen frem mod det skal vi nu have blæst i gang.

Vi inviterer derfor alle medlemmer til storkredsens første Kommunalvalg- Regionsvalg-kamp -møde. Her vil vi drøfte, hvordan vi kommer bedst fra start, og hvordan vi får så mange hænder som muligt i spil, for vi har brug for jer alle sammen til at løfte den store opgave, det er at gennemføre et valg. Som den opmærksomme “lytter” måske har bemærket, så har Aarhus Lokalforening indkaldt til møde i samme tidsrum, og det hænger således sammen, at vi afholder mødet sammen, da der er mange sammenfald af dagsordenspunkter og medlemmer, som vi henvender os til.

Mødet er nu på onsdag d. 20. jan. Kl. 19 - 21 på zoom og programmet er følgende:
Dagsorden

 1. Velkommen
 2. Samarbejdet omkring KVRV21
 3. Information til interesserede aspiranter
 4. Kandidatudvalg
 5. Oplæg fra folkevalgte
 6. Frivilligopgaver
 7. Diskussion og spørgsmål
 8. Evt.
  Zoom link: https://us02web.zoom.us/j/9130327670
  Pkt. 1 - 4 (kl. 19 - 20) henvender sig primært til storkredsen og ikke så meget til Aarhus Lokalforening, mens resten af punkterne (kl. 20 - 21) er for alle.

Går du med en lille kommunal- eller regionsrådspolitiker i maven og overvejer at opstille, er dette møde det helt rette at dukke op til. På samme vis har vi brug for et stærkt kampagneteam med kommunikationskompetente kræfter, så kan du noget på den front, er det også tid at melde sig under fanerne. Og vi har brug for folk til at holde samtaler med vores aspiranter og til at klæde vores kandidater på til opgaven. I det hele taget kan vi bruge alle, der er villige til at gå til hånde med små eller større opgaver.

Så kom og vær med til at holde den alternative ild i live - det er nu, vi skal vise, hvilket stof vi er gjort af.

Vi glæder os i hvert fald til at se jer.
Kærlige og grønne hilsner
Bestyrelsen for Storkreds Østjylland

Trine Aslaug Hansen (forperson 30138008), Thomas Quist Mortensen (næstforperson), Anders Kristian Mikkelsen (kasserer), Mads Damgaard Mortensen (HB-repræsentant), Helle Wium, Juma Nellemann Kruse (POFO-repræsentant)