Kickoff for Alternativets valgkamp i Helsingør

Vil du give en hÅnd med? Invitation til Alternativet Helsingørs KV21 kickoff-møde

Kære alle I skønne alternative medlemmer i Helsingør,

Kommunalvalget nærmer sig med hastige skridt, og vi går nu ind i en fase, hvor aktiviteterne omkring kommunalvalget og Alternativets tre byrådskandidater intensiveres.

Vi har brug for alt den hjælp, vi kan få, og det er her, at DU kommer ind i billedet. Måske har du lige præcis den særlige viden om et bestemt mærkesagsområde, vi skal bruge. Eller måske er du haj til at skrive tekster eller lave fed grafik. Det kan også være, at du bare synes, at det vil være sjovt at komme med til et gadeevent. Eller måske kan du bidrage med noget, vi slet ikke har tænkt på?

Vi håber virkelig, at rigtigt mange af jer har lyst til at hjælpe os den næste tid. Vores bestyrelse og kandidater lægger rmange frivillige timer i at få Alternativets politik ud at leve i kommunen, og det vil være en kæmpe motivation og lempelse af arbejdsbyrden at få flere med fra ”baglandet”. Selvfølgelig i det tidsomfang, der passer dig!

SÅ! Kom til vores kickoff-møde d. 16. august kl. 18.30 og deltag i planlægningen af Alternativets valgkamp og hør mere om, hvordan du kan hjælpe med at bære Alternativet ind i byrådet. Vi har ikke lagt os fast på en lokation endnu, men tilmeld dig mødet ved at svare på denne mail , så sender vi dig mødelokationen, når den er fundet.

Vi glæder os til at møde mange af jer.

Mvh bestyrelsen og byrådskandidaterne Mette Skamris, Morten Greve og Helene Liliendahl Brydensholt

1 Synes om