Kandidater, aktivister, og praktiske hjælpere søges

Kommunalvalget nærmer sig!

Derfor skal vi have nogle flere kandidater – vi har 1 sikker nu, plus nogle ”måske-er”. Vi afholder opstillingsmøde d. 11. januar, hvor vi skal stemme på hvem der endeligt skal være vores kandidater. Går du med en tanke om at repræsentere Alternativet i Silkeborg Byråd, skal du have været meldt ind i partiet minimum 3 måneder inden opstillingsmødet, dvs. fra d. 11. oktober. Du skal desuden opfylde disse generelle krav.

Vi vil gerne invitere alle der er nysgerrige på at blive kandidater til byrådet, eller som har lyst til at lægge nogle timers arbejde i at Alternativet kommer i byrådet, til at komme med i gruppen ”Å i Silkeborg Byråd” hvor der lige nu arbejdes med f.eks. udvikling af kommunalpolitik - kampagne-former – alternativt valgmateriale – valgforbund – læserbreve – aktivisme. Gruppen har en facebookgruppe
Næste møde er d. 8. november kl. 17 i Medborgerhuset.

Claus i byrådet?

Claus Løwe Klostergaard stiller op til valg til byrådskandidat på vores opstillingsmøde i januar. Claus er inklusionspædagog på Langsøskolen, han bor i Sinding med sin kone og 2 børn, og han er
næstforperson i vores bestyrelse.

Søges: 1-2 medlemmer

der sammen med Louisa Bisgaard vil stå for at servere/organisere snacks, kaffe og sandwich lørdag morgen/formiddag d. 5. november kl. cirka 8.30-12.00 i Lunden til jyllandskurset for facilitatorer. Sandwich henter vi ved Madselskabet. Kontakt Louisa på louibis@gmail.com eller tlf 24603609 eller på facebook.

Om kurset: Rundt om i landet efterspørger mange lokalgrupper og arbejdsgrupper gode facilitatorer. Til at crowdsource ny politik og skabe involverende processer. Derfor er der nu sat gang i en facilitatoruddannelse. Uddannelsen kører helt på frivillige kræfter, så vi kan gøre uddannelsen gratis for vores medlemmer. En gruppe af meget dygtige undervisere har lagt kræfter i at lave en uddannelse som fagligt ligger mindst på niveau med lignende uddannelser.

I Silkeborg er vi vært for de tre weekender uddannelsen kører. Disse weekender er en unik mulighed for at networke med de kommende facilitatorer og lære dem at kende, så man ved hvem man kan tage fat i fremover, når der er brug for politikudvikling, sjove årsmøder eller noget helt femte.

Herunder ser du Sascha Faxe som er underviser på kurset.

Bedste hilsner fra bestyrelsen i Alternativet Silkeborg