Kan kultur skabe sundhed? Vær med den 16.maj!

Kultur kan skabe sundhed og trivsel

I dette nyhedsbrev:

 1. Inviterer vi til stormøde om Kultur
 2. Fortæller vi om datoer for andre arrangementer
 3. Kan du se den nye bestyrelse
 4. Kan du se referatet fra sidste bestyrelsesmøde

Ad 1. Stormøde om Kultur

På dette link, kan du se en lille film om arrangementet:

Tag venner og bekendte som interesserer sig for kultur til at komme og høre om “Kultur på recept” i Aalborg Kommune, om Kulturskolen i Rebild Kommune og hvordan gøgl kan bidrage til bedre livskvalitet. Efter oplæggene laver vi wo* rkshops med, hvordan vi kan styrke kultur i Rebild Kommune.

 • Ad 2:
  Den 1.juni kl. 18.30 har vi fået Kinorevuen til at spille filmen Demain. Her kan du se traileren. Det er en virkelig interessant film om hvordan vi mishandler vores miljø og hvordan vi kan agere meget klogere. https://www.youtube.com/watch?v=NUN0QxRB7e0
  Billetter kan købes i forsalg ved at indbetale 75 kr på MobilPay tlf 41171899 (Susanne Zimmer). Med i den pris får du efter forestillingen et glas vin og lidt snacks og mulighed for at drøfte filmen med andre alternativister. Du er også velkommen til at tage din partner eller ven med til samme favorable vilkår.

 • Ad 2:
  Vi holder grundlovsarrangement for alle interesserede i byrådskandidat Lars Bloch´ have den 5.juni kl. 15. Der serveres og kan købes økologisk vin og der er saft til børnene. Der er taler, aktiviteter til børnene forhåbentlig musik og en masse hygge. Bare duk op.

Disse arrangementer er den del af Alles Folkemøde, som holdes over hele landet fra den 31.maj til den 5.juni og du vil høre mere om dem. Flere arrangementer vil komme til.
Skulle du have lyst til at byde ind med noget, gerne andre steder i kommunen, så kontakt undertegnede. Du kan læse om Folkemødet her:
https://alternativet.dk/vaer-med/alles-folkemode

Ad 3:


Fra venstre: Mette Vested, suppleant, Per Alstrup, suppleant, Mette Nørkjær, næstforperson, Lars Bloch, menig medlem, Susanne Zimmer, forperson. Dan Mortensen er kasser, men deltog ikke på grund af sygdom.

Ad 4: