Kan du sige nej til fællesspisning for 10 kr. 13.03.18

Nyt fra Alternativet Rebild

En masse godt nyt om:

1. Årsmøde med fællesspisning og ny struktur
2. Servering af vegetarhapsere i Klimaugerne
3. Besøg på Reno Nord
4. “God energi”
5. Referat fra sidst bestyrelsesmøde

 1. Årsmøde
  Tirsdag den 20.marts kl. 19 holder vi årsmøde på Kulturstationen i Skørping, Sverriggårdsvej 4. Vi skal tale om en ny foreningsstruktur, som giver bedre mulighed for at medlemmer og andre interesserede kan lave arbejdsgrupper, som strækker sig over kortere eller længere tid. Det kan være alt fra beplantning i rundkørsler, bedre normeringer i børnehaver til lokale fødevaremarkeder og fællesspisning. Bestyrelsen koordinerer arbejdsgrupperne.
  Fællesspisning er også på programmet den 20. og derfor vil vi gerne have tilmelding til arrangementet, enten ved at besvare denne mail, eller ved at tilmelde dig på facebookeventen: https://www.facebook.com/events/763168727220651/
  Alle interesserede er velkomne.

 2. Servering af vegetar-hapsere
  I Klimaugerne er vi en lille gruppe, som laver vegetarmad, som vi serverer som små hapsere i ungdomshuset lørdag den 17.marts fra kl. 11 og så længe vi har mad. Der sker også en masse andre sjove ting, som du kan læse om i programmet, som der er link til nedenfor, så kom og kig.

 3. I Klimaugerne sker der mange andre virkelig spændende ting. Du kan se hele programmet her, og det hele er gratis :slight_smile:
  http://rebild.dk/sites/default/files/wysiwyg_media_files/final_ann_klimarebild-uge_10.pdf

Vi er fx et par stykker fra Alternativet Rebild, som har meldt os til buskørsel fra Skørping til Reno Nord. Vil du også med, så skynd dig at sende en mail om kørsel, og eller kan du jo bare dukke op.

Der er også noget om rodzoneanlæg den 22.marts.

 1. God energi
  Det er det nyeste udspil, som er kommet fra Alternativet. Et virkelig flot udspil, som har en hel masse forslag til gode tiltag. Vi må håbe, at der bliver lyttet, og ellers må vi selv italesætte det.
  https://alternativet.dk/application/files/9215/2087/7444/godenergi.pdf

 2. Referat fra vores sidste møde.