Kære medlem

Medlemsmøde
Som opstart efter sommerferien vil vi gerne invitere dig til et medlemsmøde for Alternativet Glostrup med en debat om de emner der rør sig i Glostrup rent lokalpolitisk. Kom og vær med til at give dit input til hvad vi skal arbejde med frem mod kommunalvalget i 2017. Mødet er mandag den 12. september kl. 19:00 i Glostrup Fritidscenter mødelokale 5. Der vil blive serveret te, kaffe og lidt godt til ganen.

Byjubilæum
I år bliver Glostrups 825 års jubilæum fejret. Det vil vi gerne støtte op om og samtidig vise Store Å frem i byen. Vi mødes lørdag den 27. august kl. 09:00 på Glostrup rådhusplads, hvor der vil blive serveret morgenmad. Har du lyst til at gå sammen med os i optoget til Glostrup Stadion, så tag noget grønt på og mød op til en festlig dag.

Sustainable Festival
Vi vil også gerne gøre lidt reklame for Sustainable Festival i Albertslund der løber af stablen fra fredag den 2. september til søndag den 4. september med en masse god musik, bl.a Mads Langer, og boder med spændende mad og andre ting. Medlemmer af Alternativet kan købe billetter til særpris 250 kr. plus gebyrer for en partoutbillet. Du skal blot følge dette link: Sustainable Festival

Venlig hilsen

Lokalbestyrelsen i Glostrup
Daniel, Annika, Janne og Morten