Kære alle alternativister

Politik-café 28. november
Først og fremmest: Et kæmpe stort tak og kram til dem, der kom til politik-caféen på Brandstationen for arbejde videre med vores politiske udspil frem mod kommunalvalget næste år. Der var rigtig mange gode snakke rundt i de forskellige grupper, og der kom mange spændende perspektiver og ideer på bordet. Resultatet kan man se ved at klikke på linket
Vi føler, at vi allerede er et godt skridt på vejen til et færdigt kommunalpolitisk oplæg, og at vi fik bekræftet, at flere ved mere. Det betyder selvfølgelig også, at endnu flere ved endnu mere. Derfor fortsætter processen på kryds og tværs i mindre grupper, og vi vil gerne opfordre alle medlemmer til at deltage. Det kan man gøre enten ved at skrive sine kommentarer og ideer direkte i dokumentet/linket (hvor det er muligt at kommentere) eller ved at henvende sig til kontaktpersonen for det politikområde, man er interesseret i.
Kontaktpersonerne er som følger:

  • Miljø, klima og grøn omstilling: Jens Boll, familien.boll@gmail.com
  • Kulturpolitik - inkl. græsrodsarbejde og bedre integration: Ole Sietam, sietam@gmail.com
  • Fremme af sundhed og det gode liv - i alle livsfaser: Stine Isaksen, stineisaks@hotmail.com
  • Børn og unge: Mikkel T. Poulsen, mikkeltpoulsen@gmail.com
  • Mere lighed - mindre ulighed: Stine Isaksen, stineisaks@hotmail.com
  • Ny politisk kultur i Viborg: Brian Nielsen, brian@bsparring.dk
    Hvis man har lyst til at bruge sin kreativitet til at sætte liv i valgkampen er man også meget velkommen til at melde sig til kampagnegruppen. Skriv til Randi Steensgaard på randisteensgaard@yahoo.dk

Kandidater
Der er møde for alle, som overvejer at stille op som kandidat til kommunalbestyrelsen eller regionsrådet til næste år. Mødet foregår onsdag den 14. december kl. 19.30 hos bestyrelsesmedlem Stine Isaksen på Højtoftevej 1 i Viborg. Alle og vi mener alle er velkomne. Skriv også gerne til Stine (stineisaks@hotmail.com), hvis du er interesseret i at stille op, men er forhindret i at møde netop denne aften.

Særligt for de unge
Hvis du er ung (eller føler dig ung) kan du måske have interesse i Alternativets Unge, som holder stiftende generalforsamling allerede nu på lørdag i Odense. Du kan finde begivenheden på facebook.
Medlemsmøder
I bestyrelsen har vi besluttet at afholde et arrangement for alle medlemmer den sidste tirsdag i hver måned. Det vil typisk være et hyggeligt café-møde, hvor vi diskuterer stort og småt over lidt kaffe, men indimellem tager vi også et særligt emne op. Vi starter tirsdag den 31. januar, hvor vi mødes kl. 19.30 i Viborg (den præcise adresse kommer senere). På sigt vil vi også gerne lægge medlemsmøderne rundt om i hele kommune, så skriv endelig til bestyrelsen - viborg@alternativet.dk – hvis du ønsker at få et medlemsmøde/café til netop din by.

AlleOs
Alleos.alternativet.dk er Alternativets medlems-, informations- og ressourceplatform, hvor man kan hente oplysninger om aktiviteter i partiet og gå i dialog med de andre medlemmer med samme interesser som en selv. Kort sagt er det der, hvor vi for alvor kan finde hinanden på kryds og tværs, så skynd dig at oprette en profil. Se her hvordan

Årsmøde:
Sæt allerede nu et stort kryds i kalenderen lørdag den 25. marts 2017 – og lad gerne krydset fylde hele dagen – så lover vi til gengæld at fylde dagen med spændende workshops, kaffe, valg af kandidater og bestyrelse, fællesspisning, musik og meget mere.

De bedste hilsner og rigtig glædelig jul fra hele bestyrelsen af Alternativet Viborg

1 Synes om