Julehilsen og nytårsinvitation

Kære fynske alternativister!

Vi glæder os til at se jer til nytårskur på Østfyn! Det er søndag den 7/1, og vi fynboer holder Nytårskur i Nyborg - se AlleOs // Alternativet eller Nytårskur | Facebook
Det er anden gang, vi holder nytårskur i Alternativet, og sidste gang havde vi en hyggelig eftermiddag i Ringe


Siden da er der startet en lokalforening i Nyborg, som lægger hus til denne gang.

Halvårsmødet i Odense
Vi vil også sige “tak for sidst” til dem af jer, som deltog ved halvårsmødet i starten af november. Det var en meget inspirerende dag med mange gode samtaler og workshops, som har sat gang i en proces med udvikling af partiet - organisatorisk og politisk. Der vil være en række online “laboratorier”, hvor der er dialog om forskellige undertemaer. Det næste er allerede på onsdag AlleOs // Alternativet om fagråd og interessenetværk. Man er meget velkommen til at deltage, også selvom det primært er på “en lytter”.

Hvad skal der ske i 2024?
Det korte svar er: forhåbentlig en masse :slightly_smiling_face: Vi vil gerne synliggøre Alternativet som et seriøst og relevant parti rundt om på Fyn. Det kan være ved at arrangere politiske laboratorier, deltage i markeder/byfester og bakke op om vores kandidater til EP-valget. Vi drømmer om og arbejder på at stå rigtig stærkt ved det kommende regions- og kommunalvalg. Ved nytårskuren vil vi rigtig gerne tage hul på, hvordan vi kommer til det, og håber, vi kan få nogle fine samtaler om det. Der er en række gode kræfter i partiet, som arbejder for, at det skal være let og sjovt at være kandidat for Alternativet, og at vi bliver klædt godt på med ideer, uddannelse og materialer målrettet det ambitionsniveau, man har kræfter til.

I ønskes alle en glædelig jul og et godt nytår.
Bestyrelsen