Jule- og Nytårshilsen

Kære medlemmer :green_heart:

Først og fremmest vil jeg ønske jer allesammen en Glædelig bagJul. :christmas_tree:

Her kommer så en orientering, kort før vi træder ind i det nye, og (endnu engang) meget afgørende år for Alternativet.

Jeg kan som det første fortælle, at bestyrelsen konstituerede sig som følger;

Forperson: Jan Allan Andersen, Næstved
Næstforperson: Lene Ezzaaf, Præstø
Kasserer: Carsten E. Andersen, Fuglebjerg
Suppleant: Mettemarrie Wraa, Næstved
Suppleant: Jakob Jespersen, Næstved
Suppleant: Jannie Nielsen, Fakse

Det er jo ingen hemmelighed, at vi går ind i et år med kommune- og regionsrådsvalg, og her er Alternativet Sydsjælland skam også i gang.
Kort tid før sammenlægningen, så indgik Alternativet Næstved jo en valgforbundsaftale med Enhedslisten, Socialistisk Folkeparti og Radikale Venstre, med mulighed for at flere lister kan deltage.
Den aftale holder Alternativet Sydsjælland selvfølgelig fast i.
Derudover har vi været inviteret til et indledende møde, om at indgå i et evt. valgforbund i Vordingborg. Den snak vil fortsætte i det nye år.

Det betyder så også, at vi meget gerne ville have nogle kandidater der stiller op til kommunevalgene, ikke kun i de 2 kommuner, men meget gerne i alle 4 kommuner der hører ind under Alternativet Sydsjælland.
Derfor denne opfordring: Har du en kommunalpolitiker i maven, og brænder du for Alternativets mål og politik, så henvend dig meget gerne til bestyrelsen. Vi vil gøre alt I vores magt for at hjælpe og støtte dig, og i det hele taget klæde dig på til at indgå i den kommunale valgkamp, og til arbejdet i en kommunalbestyrelse såfremt det skulle komme dertil.
En anden opfordring: Har du viden og erfaring fra kommunalpolitik, hvad enten det er fordi du har siddet i kommunalbestyrelsen, eller det er fra andre sammenhænge, så henvend dig også meget gerne til bestyrelsen. Vi kan bruge din erfaring til at sætte et stærkt hold der kan støtte kandidaterne.
Endeligt en tredje opfordring: Har I tanker og ideer til det kommende kommunevalg, uanset hvilken baggrund du måtte have, så opfordrer vi dig også til at henvende dig til bestyrelsen. Alle ideer og tanker, fra hvem de så end måtte komme, bare de er i tråd med Alternativets mål og politik selvfølgelig, er værd at tage med i vores tanker og overvejelser om det kommende kommunevalg.

På et tidspunkt i det nye år regner vi med at indkalde til et opstillingsmøde, I kommer til at høre nærmere om det senere.

Jeg deltog tidligere i december i et Zoom møde, hvor der blev orienteret nærmere om Josephines afgang som politiks leder for Alternativet.
Det vil jeg meget gerne dele med jer, og derfor vil I d. 11/1 få mulighed for at deltage i et Zoom møde, hvor jeg fortæller hvad jeg kan (huske) fra mødet i december, og hvad jeg fik ud af det.
Indkaldelse, med link til Zoom, kommer også senere.

Mandag d. 18/1 holder vi vores første bestyrelsesmøde, der som udgangspunkt er åbent.
Det kommer desværre også til at blive holdt som et online møde, invitation sendes ud senere.

Pga. restriktionerne der pt. er gældende, og hvorledes situationen ellers er mht. corona-virus, hvor jeg personligt forventer at de nugældende restriktioner forlænges ud over d. 17/1, finder jeg det mest rigtigt at møder for tiden holdes online.

Ellers har jeg kun tilbage at ønske jer alle sammen et rigtigt Godt Nytår :fireworks: … og pas nu på jer selv og hinanden.

Grønne hilsner
pbv. Jan