Invitation til "plakatkaffe" og andre vigtige informationer

Kære medlemmer i Faaborg-Midtfyn kommune.
Som I ved har Alternativet 5 kandidater med til kommunalvalget d. 21. november. De er super aktive i øjeblikket med valgmøder, beskrivelse af vores politik, opsætning af hjemmeside og meget mere.
Kandidaterne har også været på gaden og delt æbler ud og fået en snak med dem de mødte. Indtil nu har de været i Ringe og Faaborg, hvor de har mødt interesse og god respons. De kommende 4 uger vil de besøge andre byer i kommunen. Jeg har desværre ikke planen for “æblemøderne”, men til gengæld ved jeg:

  • Lørdag d. 4. november fra kl 10-13 stiller Alternativet FMK langbord op, deler hjemmelavet suppe ud, og lægger op til debat med de, der kommer forbi på torvet i Faaborg.
  • Lørdag d. 18. november gentager vi ovenstående i Ringe.
    Vi håber, at I har lyst til at komme forbi.

En anden vigtig dato er onsdag d. 8. november kl. 13-15. Her kommer Uffe Elbæk til Faaborg for at støtte op om vores valgkamp.
Foreløbig er der planlagt et besøg i Huset på Færgevej 2, (Foreningen Husets er en NGO og har bl.a. som formål gennem praktisk og økonomisk medvirken, at sikre tilstedeværelse af et åbent mødested for frivillige socialkulturelle aktiviteter, som har til formål at forebygge ensomhed, skabe øget social tryghed og bedre livskvalitet for den enkelte i hverdagen i Faaborg kommune.
Der er også planlagt et besøg på lokalradioen (Det Rigtige Faaborg), hvor Uffe og kandidaterne skal i æteren. Måske når vi også en tur i Helios mellem disse to aftaler.
Hvis I har tid, så kik forbi.

Og så kommer invitationen til plakatkaffe:
Lørdag d. 28. oktober mødes kandidater og bestyrelse til planlægning af plakatopsætning, fremvisning af “Store Å” og andet valgmateriale, snak om valgkampen og hygge. Vi synes, at det kunne være rigtig dejligt, hvis nogle af jer kunne tænke sig at kigge forbi. Der vil være kaffe/te og brød - samt stor lyst til dialog. Vi starter kl. 10, og det foregår på Værkmestervej 1 i Faaborg.

Vores hjemmeside er: faaborg-midtfyn.alternativet.dk
Vores facebookside er: Alternativet Faaborg-Midtfyn

på kandidaternes og bestyrelsens vegne, de bedste hilsner fra Hanne Høfsten