Invitation til opfølgende arrangement på Nørrebro!

Kære medlemmer på Nørrebro!

Forrige torsdag afholdt vi vores første medlemsarrangement på Nørrebro, og det var i sandhed en aften i Alternativets navn!

Vi indledte aftenen med en kort præsentation af alle fremmødte. Det fungerede som en fin samtaleåbner, da vi var et lille intimt forum på omkring 25 stykker. Herefter spiste vi økologisk dahl-suppe og hyggesnakkede, imens vi lyttede til Niko Grünfelds spændende oplæg om det forestående valg i 2017.

Midt på aftenen afholdt vi en workshop, hvor alle brain-stormede og diskuterede forslag til, hvordan vi kunne tænke os at udvikle Nørrebro - og gøre det til den bedste bydel for verden.

Her var alt fra løse idéer om ”mere kærlighed og mindre kriminalitet” til mere konkrete idéer omkring mentorordning for iværksættere. Det var noget helt særligt at være med til, og vi var efterfølgende helt høje oven på den visionære buzz og alle de gode input.

Derfor har vi besluttet, at vi rigtig gerne vil invitere Jer til et opfølgende møde onsdag d. 12. oktober. Dette er både for dem der var med torsdag aften - men også for øvrige interesserede.

Herunder er de overordnede emner, vi diskuterede, og som vi vil arbejde videre med:

Arrangementet kan også findes på facebook https://www.facebook.com/events/1848996135312256/

Vi glæder os rigtigt meget til at se jer igen! :slight_smile:

// Bestyrelsen

1 Like