Invitation til møde d.8/8

Invitation til at deltage i møde d.10/8 kl. 19 i Galleriet på Mantziusgården, Johan Mantziusvej 7A

Bestyrelsen ønsker flere gode ideer til, hvordan Alternativet gør sig meget synlig ved Rudersdal Folkemøde lørdag d.2/9 på Havarthigården i Øverød.

Der er tre begivenheder, hvor Alternativet deltager d.2/9

  • · Kl. 10 er der folketingsdebat, hvor Nanna Høyrup Andersen, der lige har været i Folketinget som suppleant for vores folketingsmedlem Helene Liliengren Brydensholt, deltager. Det ville være så godt for Nanna og os, at rigtig mange medlemmer viste flaget og måske endda deltog i debatten.
  • · Kl. 12:30 holder Troels C. jacobsen, der er byrådsmedlem i Kbh. Workshop om fremtidens jobcentre på baggrund af vores politiske udspil. Der er særligt inviteret erhvervsfolk og foreninger og selvfølgelig medarbejdere fra jobcenteret. Det kunne være rigtig dejligt, hvis medlemmer også dukkede op her og sørgede for en god debat.
  • · Så skal vi etablere en bod i gården med materialer og vi skal have nogen til at stå i boden og gå rundt blandt de andre foreninger og tale politik. Er du frisk?

Det er tredje år i træk, at Alternativet deltager. Det plejer at være rigtig hyggeligt og man lærer mange mennesker at kende – og mange holdninger. Har du ideer, eller vil du bare gerne vide mere og møde andre medlemmer af Alternativet, så kom på torsdag på Mantziusgården og bliv måske inspireret til at deltage d.2/9 på Havarthigården.

Bh, Christa If Jensen, forperson, Allerød-Rudersdal