Invitation til medlemsmøde om og præsentation af Alternativets nye politiske udspil om jord

Kære medlemmer

Vi har arbejdet hårdt med vores nye, store politiske udspil om jord – og glæder os nu til at præsentere det for jer og den danske verdenspresse. Formålet med udspillet er at vise vejen til en langsigtet, demokratisk og bæredygtig forvaltning af vores jord. Vi præsenterer de politiske forslag, vi ser som nødvendige, hvis vi skal redde vores jord og jordbund. Og vi giver perspektiver på de muligheder, der ville åbne sig, hvis vi lykkes.

Folketingsgruppen inviterer derfor alle medlemmer til en online forpremiere på vores nye politiske udspil på mandag den 11. september kl. 19.15-20.15. På mødet vil jeg fortælle om udspillet. Derudover deltager politisk chef, Mieke Bak, og miljørådgiver, Frederikke Hjort fra Alternativets sekretariat.

Dernæst inviteres I alle til afslutningen på vores sommergruppemøde, hvor hele folketingsgruppen vil være til stede og præsentere vores udspil for pressen – og verden. Dette vil ske på et pressemøde, onsdag den 13. september kl. 11.00 på eller omkring Christiansborg, hvor der også vil være mulighed for at møde folkene bag udspillet og en forfriskning til de fremmødte. Der er begrænset deltagerantal, så tilmelding er nødvendig.

Vi håber meget I vil deltage til forpremieren samt vise jeres opbakning til Alternativet på pressemødet.

Tilmelding til online forpremiere: HER

Tilmelding til sommergruppemøde: HER

Grønne og kærlige hilsner
Franciska