Invitation til Medlemsdag i Alternativet 26. oktober 2019

Kære medlem

Måske fylder Alternativet meget i din hverdag, måske slet ikke? I Hovedbestyrelsen er vi af den holdning, at Alternativet trænger til at samles og mødes.

Ovenpå et forår efter alle valgkampens regler, en sommer fyldt med eftertanke og evalueringer, en sæsonstart med fælles politiske sigtepunkter og en ny folketingsgruppe er tiden inde til netop dette: At mødes på tværs af landet, på tværs af alder og på tværs af tillidshverv. Nye såvel som gamle medlemmer.

Du - ja dig - inviteres derfor til Medlemsdag i Alternativet lørdag d. 26 oktober kl. 08:30 - 19:00 i Middelfart.

medlemsdag_workshop_knapmedlemsdag_program_knapmedlemsdag_tilmelding_knap

Hvad skal vi så mødes om?

Vi skal uddanne os og blive klogere på Alternativet. Vi skal diskutere, kvalificere og udvikle Alternativets organisation. Der vil være 20 forskellige workshops på dagen, du kan vælge imellem og deltage i: Én workshop om formiddagen og én om eftermiddagen.
Vi skal lytte til indspark fra forskellige dele af vores parti og opleve alt det, der spirer frem i øjeblikket. Vi skal spise madpakker eller veganske wraps og drikke kaffe. Vi skal lade os inspirere og måske få lyst til at være med i noget nyt? Mest af alt skal vi mødes i et fysisk rum og mærke energien igen oven på et slunkent valgresultat. Der vil være tid til at købe og nyde en drink eller to, før vi rydder op i fællesskab, pakker sammen og siger på gensyn.

Se workshopkatalog her og tilmeld dig inden d. 20/10. Der er plads til max 25 mennesker på hver workshop, så det er først til mølle. Er der færre end 10 deltagere tilmeldt vil workshoppen blive aflyst.

Forplejning

Der vil være gratis kaffe, frugt m.m. i løbet af dagen. Frokosten leveres af Organic Boho, der kommer med en Food Truck og severer lækre, veganske wraps til os. Husk madpakke, hvis du ikke ønsker at købe wrap (115 kr.)

Derudover kan der købes kaffe fra Bjarnes kaffevogn og øl/vand/vin i baren. Der vil være salg af drikkevarer (øl/vin/vand/specialkaffe), betaling via MobilePay

Husk kop og vandflaske (der bliver ikke købt engangsservice).

Praktiske oplysninger

Adresse: Østre Hougvej 97, 5500 Middelfart. Transport dertil: Ca. 15 minutters gå gang fra Middelfart St. (Se kortet herunder). Parkering er gratis på stedet. Læs mere her.

Rygning er strengt forbudt både inde og ude (man skal gå helt ud til vejen - husk askebæger). Vi har fået lov at låne lokalerne gratis, så vi skal rydde godt op efter os selv og være ude præcis kl. 19:00, da dørene låser af sig selv.

Vi ser frem til en inspirerende dag i godt selskab.

Grønne hilsner,
Poul, Bine, Torben, Anne-Marie, Christian, Erkan, Helena, Kåre, Leila, Louisa, Mads, Malene, Marianne, Michael, Oliver, Søren & Jesper
Alternativets Hovedbestyrelse


MØD OS ELLER TAG KONTAKT

Alternativet
Åbenrå 33
1124 København K

+45 71 79 18 64

alternativet@alternativet.dk
medlem@alternativet.dk

Hej - hyggelig ide at mødes under afslappede former. Dog for kort tid - en weekend havde været mere passende til sådan et arrangement. Især måske hvis man som jeg kommer langvejs fra.