Invitation til KICK OFF møde - medlemmerne besøger den bæredygtige omstilling

Kære medlemmer,

Håber I alle nyder sommeren. Fra bestyrelsen i lokalforeningen Midt- Vestsjælland har vi fået opfordringer om at være initiativtager til nogle aktiviteter for medlemmerne der kan inspirere og engageren medlemmerne yderligere til bæredygtig omstilling, udvide medlemskredsen og samle os op til det kommende folketingsvalg.

I bestyrelsen ved vi at mange af jer medlemmer udover jeres medlemsskab i Alternativet er aktive i andre foreninger, virksomheder osv. der på den ene eller anden måde bidrager til den bæredygtige omstilling. Derfor vil vi gerne høre dig om du kender et sted som medlemmer kunne have glæde af at besøge.

SÅ ALTSÅ: Har du en ide til hvad alternativets medlemmer i Midt- og Vestsjælland og deres venner/familie skal have mulighed besøge i efteråret 2022 eller 2023 så skriv til os på mailen midtogvestsjaelland@alternativet.dk. Form, tid og sted for besøget bestemmes af dig og det sted medlemmerne skal besøge. Hvis du ikke er til at skrive mails så kan du også deltage i online Kick Off møde d. 23. august 2022 kl. 20-21 hvor vi får de gode ideer på banen sætter planlægningen i gang.

Vi glæder os til at høre DIN ide. Fortsat god sommer fra bestyrelsen :green_heart: :kiss: :green_apple: :leafy_green: :sunny: :strawberry: :tulip: :butterfly: :green_heart:

Forperson: Cecilie Mejlstrup tlf. 22 32 35 39
Kasserer: Marianne Hammelboe tlf. 23 29 32 08
Medlem: Lene Bjerrum tlf. 60 83 32 26

PS: HUSK OGSÅ STORKREDS SJÆLLANDS INVITATION TIL EKSTRAORDINÆRT OPSTILLINGSMØDE DEN 14. AUGUST 2022 i Roskilde- meld dig til her

Referatet fra seneste åbne Bestyrelsesmøde kan du læse hvis du klikker lige her :slight_smile: