Invitation til informations- og strategimøde

Vil du være med til at sætte dit præg på Alternativets arbejde med byudvikling og grøn omstilling?

Du er inviteret til informations -og strategimøde for alle københavner Å-medlemmer søndag den 30. januar 2022 kl. 11-14.30 på Rådhuset.

Vi skal forberede en ny valgperiode i København, og der skal indsættes medlemmer og suppleanter i alle Lokaludvalgene (LU).
Det er fire spændende og vigtige år, fordi København i den grad har brug for en ny retning! Derfor skal vi lægge en strategi for samarbejde og fokuspunkter for Alternativets arbejde med byudvikling og grøn omstilling i Teknik- og Miljøudvalget, ligesom vi skal lave et godt fundament for den lokale indflydelse i LU.

På mødet kan du være med til at bestemme, hvilke temaer du synes Alternativet skal fokusere på i Teknik- og Miljøudvalget såsom klima, trafik, billige boliger, energiforsyning m.v., og samtidig høre om, hvordan du kan få lokal indflydelse i Lokaludvalgene.

På mødet brainstormer, taler og diskuterer vi, hvad Alternativet kan arbejde med lokalt i KBH - især på temaer, der kan skubbe byen i en bedre, alternativ retning, og temaer der kan bidrage til at bringe Alternativet over spærregrænsen ved Folketingsvalget. Uanset om du er helt nyt medlem eller en gammel traver, så er dit bidrag vigtigt. Flere ved mest!

På mødet vil du også blive informeret om arbejdet i lokaludvalgene, hvor der lige nu er ledige pladser for medlemmer af Alternativet. Lokaludvalgene er en fed platform til at få skabt lokal forandring og et godt sted at lære om politikudvikling.

Uanset om du kommer til mødet eller ej, må du meget gerne svare på dette korte, anonyme spørgeskema, hvor du kan foreslå politiske fokuspunkter til Teknik- og Miljøudvalget, så vi kan forberede mødet bedst muligt:

Dagsorden:

  1. Velkommen

  2. Bestyrelsen fortæller om arbejdet i lokaludvalgene og om procedure for udpegning

  3. Christina, Alternativets repræsentant i Teknik- og Miljøudvalget, fortæller om udvalgets arbejde og potentielle vigtige temaer

  4. Workshop: Hvilke temaer skal Alternativet særligt arbejde for i Teknik- og Miljøudvalget?

  5. Opsamling og tak for i dag

Kunne det være noget for dig som medlem at sidde i LU for Alternativet, eller har du ideer til sager, vi kunne arbejde for, så håber vi, at du vil deltage i mødet.

Mere information om LU:

Hvis du inden mødet vil høre mere om arbejdet i LU, er du velkommen til at ringe enten til Tove Auda (2291 1835) eller Lise Smørum (4048 0281).
Du kan også læse mere om LU her.
Ved du allerede nu, at du vil sidde i LU, kan du skrive en kort ansøgning til os på storkreds.kbh@alternativet.dk - fristen er først d. 15. februar, og vi sender en reminder umiddelbart efter mødet.
I udvælgelsesproceduren vægtes det, at man har siddet i LU før, men der er brug for både ét medlem og to suppleanter til hvert lokaludvalg, og der er arbejde nok til, at alle tre kan deltage aktivt.

Vi ser frem til at se jer!

Nytårsfriske hilsner fra
image

1 Like

Glæder mig til at se jer alle sammen!

1 Like