Invitation til Byens Hus

Kære alle Alternativister i Gentofte

Så kom foråret da lige over os !
- og vi har fået en ny bestyrelse !

Vores tanke er at folde ny politisk kultur ud på mangfoldige måder - at være pragmatiske og visionære hen imod en GRØN HVERDAG - at praktisere en slags ad hoc aktivisme - altså indenfor rammerne af det muliges kunst og alt sammen i samskabelsens tegn.

Alle os i bestyrelsen har hvert vores interesse-felt og håber at kunne spille hinanden gode og inspirere medlemmerne til møderne og til gensidig inspiration.

Vi ser det snarere som livspolitik - vi vil lede efter sprækkerne og gøre dem større - vi har JA - hatten på og er åbne for alle værdibasererede partnerskaber.

Vi har en vision om at skabe en platform i kommunen til at skabe fællesskaber, rum til samtale og politik i bred forstand.

I næste uge går det løs med eventet BYENS HUS som bliver gennemført af www.sharinggentofte.dk - den ikke-politiske men aktivistiske gren som er udsprunget af alternativet.

Kom glad til morgenkaffe og hæng ud, til frokost og fællesspisning samt alle labs, events og FEST !

Du kan finde kalenderen over ugens events her:
ByensHus_kalender.pdf

Vi ses derude

Bo

Bestyrelsen består ud over af de 2 gamle medlemmer Heidi Eid, Helle Laustsen og Bo Christiansen af nye medlemmer Helle Wieldsted, Jens Wiene, Marianne Victor Hansen, Jesper Callesen samt Hanne Østerbye