Invitation - Stormøde 4. februar - Udvikling af nordjysk valgprogram

Kære nordjyske medlem

Alternativet Nordjylland har brug for en tydelig og klar linje, så ingen er i tvivl om hvad vi står for, op til et kommende folketingsvalg.

Du inviteres derfor til at deltage i udviklingen af et valgprogram. I dette skal alle vores vigtigste mærkesager fremgå, så de kan præsenteres på en tydelig og flot måde for alle nordjyder. Ideen er at valgprogrammet bygges op om de tre bundlinjer og bliver koblet sammen med FN’s 17 verdensmål.

Vi holder workshop hele dagen søndag den 4. februar fra kl. 10.50-16.00 på Vejgaard Bibliotek, Hadsundvej 35, 9000 Aalborg. Deltagelse kræver tilmelding, men koster ikke noget: Tilmeld dig her. Hvis du senere bliver forhindret, kan du afmelde via email jens.harder@alternativet.dk.

Vi laver gruppearbejde, hvor hver gruppe får 45 minutter på hver af de tre bundlinjer, til at udvikle forslag.

Program:

10.50 > Registrering
11.00 > Velkomst og Check-in
11.15 > Struktur og retningslinjer for valgprogrammet.
11.45 > 1. rotation - Bundlinje 1
12.30 > Frokostpause & snak om 1/2 årsmøde i Ringsted
13.00 > 2. rotation - Bundlinje 2
13.45 > Gåtur med Store-Å
14.15 > 3. rotation - Bundlinje 3
15.00 > Kaffepause
15.15 > Præsentation af samlet udkast
15.45 > Evaluering af stormøde (check out)
16.00 > Farvel-krammer

Frokosten står du selv får, men vi kan bestille for dig hos Abbey Road. Find deres menu her og bestil i vores tilmeldingsformular. Du kan betale kontant eller med mobilepay, når maden udleveres i frokostpausen. Der vil være kaffe, the og vand for alle under hele mødet.

Vi anbefaler at du læser op på Alternativets partiprogram, politiske udspil, de 3 bundlinjer, de 17 verdensmål, og søger inspiration i politisk katalog. Ellers slip kreativiteten og fantasien løs. Der bliver brug for både konkrete nu-og-her forslag, og de mere drømmende og langsigtede.

Hvis ikke du kan deltage i hele mødet, kan du eventuelt være med til en eller to af bundlinjerne. Hvis du slet ikke kan komme, men sidder med en kanon-ide, kan du enten slå den op på vores Debatforum - Alternativet Nordjylland på Facebook eller sende den til jens.harder@alternativet.dk

Vi håber du kan komme og sætte dit præg på Alternativets nordjyske valgprogram

Grøn hilsen, Bestyrelsen for Storkreds Nordjylland.