Invitation og præsentation i Storkreds Sjælland

Kære Medlemmer,

nu røgen har lagt sig, ser vi frem til politiske aktiviteter i Alternativet.

Invitation

Alternativet Midt- og Vestsjælland har taget dette initiativ og inviterer alle medlemmer i Storkreds Sjælland til følgende:

Mandag d. 23. oktober kl. 13-15.00 er du inviteret til Christiansborg og ‘den grønne gang’. Vi skal mødes med Sascha Faxe til rundvisning og snak, og i det hele taget er det planen at få en god og givende oplevelse.

Til oktober åbner Folketinget igen og bestyrelsen i Alternativet Midt- og Vestsjælland har arrangeret besøget hos vores repræsentant fra Alternativet på Sjælland på Christiansborg. Tanken er at vi efter besøget finder en hyggelig cafe hvor vi kan drikke en kop the/kaffe og snakken kan fortsætte - for dem der har tid og lyst naturligvis.

Vi opfordrer naturligvis til samkørsel :green_heart:

Hvis du kommer (partnere, børn, venner ect. er naturligvis velkomne) så meld ud hvor mange I kommer ved at svare på denne mail. Her kan du også skrive hvis du har ekstra plads i din bil eller vil høre om nogen har en plads til dig).

Skriv til Cecilie og Alternativet Midt- og Vestsjælland på midtogvestsjaelland@alternativet.dk, for at melde dig til turen senest 20 oktober.

Præsentation af EP-aspiranter til ekstraordinært opstillingsmøde i Storkreds Sjælland

Og så lægger vi op til et valg af en ekstra kandidat til det europæiske parlamentsvalg i juli næste år.

Her i Storkreds Sjælland holder vi ekstraordinært opstillingsmøde søndag den 8. oktober på zoom med følgende link https://us06web.zoom.us/j/83816168545 kl. 14-16.

Meld dig til på AlleOs i dette event

Der er opstillet to aspiranter, men der skal kun vælges en kandidat, da vi i Storkreds Sjælland allerede har valgt Valentina Crast.

Dagsorden for mødet

Kl. 14:00 Velkomst og valg af valgstyrer.

• Aspiranterne fremlægger deres opstillingsgrundlag. Max 3 min.

• Spørgsmål og svar fra medlemmer og aspiranter 15. Min.

    1. Afstemning. Tillidsafstemning. Alle aspiranter skal opnå 50% af deltagernes stemmer for at have deres tillid. Opnår begge aspiranter tillid fra 50% af deltagerne, så går vi over til anden afstemning,
    1. afstemning: hvor den aspirant, der får flest stemmer, bliver valgt som storkreds Sjællands kandidat til EP-valget sammen med Valentina Crast.
  • Opnår kun én aspirant tillid fra 50% af vælgerne, så er valghandlingen afsluttet og denne aspirant er valgt som storkreds Sjællands kandidat til EP-valget sammen med Valentina Crast.

Opstillingsgrundlag for to aspiranter:

Mikkel Bahl

Opstillingsgrundlag
Mikkel Bahl, Opstillingsgrundlag.pdf (201.5 KB)
, videopræsentation https://mail.google.com/mail/u/0/?tab=rm&ogbl#label/02.+Alternativet%2FEP-valget+24?projector=1

Yurdal Cicek

Opstillingsgrundlag
Yurdal Cicek, opstillingserklæring til EP-valget 2024.pdf (48.5 KB)
, videopræsentation https://1drv.ms/v/s!AhCCbikYMhJToCMFpHNAkCZVCNBj

Vi ses på Christiansborg og virtuelt på zoom til ekstraordinært valg af EP-kandidat nummer 2.

:green_heart: Ulla