Infomøde: Ny politisk leder & andet nyt fra storkredsen

Kære Alternativist i Nordjylland

Infomøde: Ny politisk leder
Vi står overfor at skrive næste kapitel af vores fælles historie. Vi skal vælge en ny politisk leder for Alternativet. Uffe har valgt at give den grønne fane videre, og Hovedbestyrelsen har planlagt en proces for, hvordan det gøres både inddragende og på skuldrene af al den erfaring, de seneste 6 år har givet os.

Derfor inviterer vi fra storkredsen sammen med Nordjyllands HB-repræsentant til to informationsmøder om den proces, der er tilrettelagt frem mod valget af den næste politiske leder. Her vil der mulighed for at stille en masse spørgsmål og drøfte mulighederne med andre alternativister.

1. Informationsmøde - med hovedvægt på processen og de vedtægtsændringer, der skal behandles på ekstraordinært landsmøde den 13/1 - afholdes d. 6/1 kl. 19 i mødelokale 3 - Medborgerhuset, Rendsburggade 2, 9000 Aalborg.

2. Informationsmøde - med hovedvægt på de kandidater, der stiller op til valg af ny politisk leder - afholdes d. 23/1 kl. 19 i mødelokale 3 - Medborgerhuset, Rendsburggade 2, 9000 Aalborg.

Du skal bare dukke op - der kræves ikke tilmelding. Vi regner med at være færdige kl. 21.

Vi glæder os til at se mange af jer.

Grønne hilsner
Bestyrelsen for Alternativet Nordjylland og HB-repræsentant, Anne-Marie Gertsen.

vild%20natur
Tæt på Alternativet - MERE NATUR

MERE NATUR, er denne måneds tema for vores politiske møderække “Tæt på Alternativet” med folketingsmedlem Susanne Zimmer.
Denne gang afholdes mødet i Brønderslev i samarbejde med lokalforeningen. Alle er velkomne, og på mødet er der rig mulighed for at bidrage, komme med gode ideer og stille spørgsmål.

TID & STED: 20. Januar kl 19-21 på Brønderslev Bibliotek, P. N. Jensens Plads 5, Store sal.

MERE NATUR
Hvordan vi får mere vild natur?

  • i landbruget
  • på offentlige arealer
  • i vores haver
  • i byerne
  • i skovene

Lad os udveksle viden og sammen få ideer.
Hvad kan vi gøre hver især, i kommunalpolitik og på Christiansborg?

Se denne lille film som introduktion til emnet

Ekstraordinært landsmøde i København, FÆLLESKØRSEL
Vi opfordrer alle medlemmer til at deltage i det ekstraordinære landsmøde den 1. februar i København, hvor vi, Alternativets medlemmer, skal vælge vores nye politiske leder.

Der er mulighed for fælleskørsel fra Aalborg for 50,- kr. Tilmelding finder du ved at følge linket herunder.