Indkaldelse til opstillingsmøde i Storkreds Sydjylland 17. marts 10:30 til 15:00 ved Gunhild

Kære medlem i Storkreds Sydjylland,

Der er ca. halvandet år til vi skal til stemmeurnerne i kommunerne og vælge både kommunalbestyrelsesmedlemmer og regionsrådsmedlemmer.

Tidligere år er vi kommet alt for sent ud, så det prøver nu på at gøre noget ved!

Samtidigt er det sådan, at vi ikke har så mange lokalforeninger som vi havde engang, og det medfører at vi får behov for at finde nye måder at gøre ting på.

Vi indkalder derfor til fælles opstillingsmøde i Storkreds Sydjylland for Region Syddanmark til regionsrådsvalg, , samt opstillingsmøde for kommunerne i Sydjylland til kommunalvalget - Fanø holder sit eget opstillingsmøde!

Mødet foregår d. 17. marts kl. 11 både online og fysisk. Gunhild har som så ofte før givet plads til os på Baunegårdsvej 37, Snoghøj, 7000 Fredericia.
Og hun har lovet at lave en velsmagende og farverig frokost til de fremmødte. Storkredsen giver lidt at drikke til.

Vi har oprettet en event - Bare for at have en ide om hvor mange der kommer
Opstillingsmøde i Storkreds Sydjylland

Vi har valgt at tilmelde os Alternativets fælles opstillingsmøde. Der vil derfor være fælles indledning af mødet med de øvrige storkredse online.

Nederst i mailen er vedhæftet et forslag til, hvad et opstillingsgrundlag skal indeholde og den kandidaterklæring, der skal underskrives for at kunne stille op.
Hvis du gerne vil tale med nogen, der har prøvet det før, kan du ringe til Edvard Korsbæk 50 75 20 19 eller andre, du ved der har stillet op.

Vi glæder os rigtig meget til at modtage opstillingsgrundlag og til at se rigtig mange medlemmer til valghandlingen.

Kandidater til Regionsrådet i Region Syddanmark skal sende deres opstillingsgrundlag inden d. 25 februar til storkredsens kandidatudvalg på storkreds.sydjylland@alternativet.dk og Rasmus Rydahl på rasmusrydahlalternativet@gmail.com.

Kandidater til byråd skal sende deres opstillingsgrundlag inden d. 25. februar til storkredsen på storkreds.sydjylland@alternativet.dk og til kommuneansvarlig Rasmus Rydahl på mail rasmusrydahlalternativet@gmail.com

Opstillingsgrundlaget skal indeholde: Underskrevet kandidaterklæring: Generel Kandidaterklæring alle valg - delt på AlleOs - Google Documenten
Opstillingsgrundlag Vejledning - Opstillingsgrundlag for politisk kandidat - delt på AlleOs - Google Documenten

Med venlig hilsen Storkreds Sydjylland

alternativet logo