Indkaldelse til Opstillingsmøde den 28. april i Alternativet RKSK

Kære medlemmer,

På vegne af Alternativet Ringkøbing-Skjern indkalder bestyrelsen hermed til endnu et Opstillingsmøde til Kommunalvalget i november. Mødet vil blive afholdt hos vores Forperson Lars Nørgaard fredag den 28. april på Baneledet 50 kl 18.00.

Formålet med mødet er at få fundet kandidater til Alternativets valgliste ved KV17 såvel som at få input fra jer omkring gode forslag til mærkesager, som vi kan gøre en del af vores fælles valgkamp.

Vil du stille op til byrådet eller hjælpe med at tiltrække stemmer i kommunen?

Som et mindre parti i kommunen står Alternativet over for en udfordring, når det kommer til at forsvare vores nuværende plads i byrådet, hvorfor vi meget gerne vil repræsenteres geografisk bredt på valglisten.

Derfor kan du hjælpe på flere måder ved at stille op.

1: Du har et ønske om at indgå i det politiske arbejde i byrådet og stille op som aktiv kandidat til byrådet

Eller:

2: Du kan stille op som tilbagetrukken, passiv kandidat på listen, hvor du primært vil hjælpe med at samle stemmer ind til vores aktive kandidater og forhåbentlig skaffe os plads(er) i byrådet.

Er du interesseret i at stille op eller hjælpe som passiv kandidat skal du sende et ”Opstillingsgrundlag” til ringkoebing.skjern@alternativet.dk hvor du skriver lidt om dig selv og dine mærkesager senest den 31. marts.
To uger før mødet vil de indsendte opstillingsgrundlag blive gjort tilgængelig for medlemmerne på Lokalforeningens forum under AlleOs.Alternativet.dk.

Har du input til mærkesager ved KV17?
I vores forsøg på at være så åbne som muligt vil vi rigtig gerne se og høre fra jer. Så har du en sag, som du synes vi skal kæmpe for, så tøv endelig ikke med at kontakte os her på mailen eller via Facebook-gruppen ” Alternativet Ringkøbing-Skjern”.

Vi ser meget frem til at høre fra jer og håber at se jer i april hvis ikke før,

De bedste hilsener,
Bestyrelsen
Alternativets Lokalforening Ringkøbing-Skjern