Indkaldelse til medlemsmøde d. 19/09-2019

Hej Alternativ-folk

Vi mødes på torsdag den 19. september klokken 17:00 hos Karen og Gunnar, Overholmvej 28, Hedensted.
Vi kan jo lige starte mødet med at aftale en dagsorden.
Jeg har forslag til 3 punkter:

  • Hedensted Kommune er i gang med budgetprocessen for budget 2020. Har vi nogle input ? - (Vi har god mulighed for at bidrage med forslag og kommentarer til processen).
  • Byrådet skal vedtage en revision af kommuneplanen inden udgangen af denne valgperiode. Første trin er vedtagelsen af en planstrategi. Den er i høring nu - Se link og uddrag af mail nedenfor.
  • Der er årsmøde i Storkredsforeningen (Østjylland) den 21. september. Vi bør lige vende dagsordenen for det møde, og de opstillede kandidater til storkredsbestyrelse, POFO m.m.
    Og så skal Gitte og jeg til Tørring klokken 19:30 for at se generalprøve på det interaktive teaterstykke som gruppen “Jævn” turnerer rundt i kommunen med i løbet af efteråret - der er ledige pladser … også til forestillingen i Daugård den 23. september.

Uddrag af mail fra Hedensted kommune:
Hedensted Byråd har den 28. august vedtaget Planstrategi 2019, som beskriver emner og områder for den kommende kommuneplanrevision. I Planstrategi 2019 er fokuseret på udviklingen af de tre centerbyer, trafikplanlægning og strategisk planlægning for landsbyer.

I kan se Planstrategi 2019 her:

Planstrategien er i dag offentliggjort og alle har mulighed for at komme med idéer, forslag og bemærkninger fra den 13. september til den 8. november 2019. Bemærkninger skal sendes til planogudvikling@hedensted.dk.


Vi ses den 19. hos Karen og Gunnar
Venlig hilsen
Henrik