Indkaldelse til Landsmøde 2017 og invitation til Alles Folkemøde


Er I klar til fejre demokratiet under Alles Folkemøde? Det er vi! Uanset om I er klar eller ej, lover vi, at vi nok skal gøre vores til, at I bliver det. Derfor har vi nu oprettet et hav af muligheder for at blive inspireret til at lave fede events og sjove arrangementer. Det skriver vi meget mere om på hjemmesiden, hvor vi også forklarer lidt mere om, hvad Alles Folkemøde er.

Du finder Alles Folkemøde på hjemmesiden her.

Vores Folkemøde skifter navn til Alles Folkemøde
Vi skal huske at indrømme, når vi bliver klogere. Det gør vi så hermed, for da vi i sin tid fik idéen til Vores Folkemøde, var det tanken, at navnet skulle være inkluderende. Som tiden er skredet frem, er vi dog kommet frem til, at det ikke bare er vores folkemøde, men at der alles folkemøde. Derfor har vi besluttet at ændre navnet fra Vores Folkemøde til Alles Folkemøde. Vi håber ikke, at det skaber for meget forvirring hos jer.

Kære medlem af Alternativet

Vil du netværke? Smitte din sidemand med alternativ energi? Møde op til 600 andre medlemmer af Alternativet? Sætte rammen om vores bevægelse og parti? Bidrage til den demokratiske samtale og vælge en kommende hovedbestyrelse?
Ja? Så er det nu, du skal læse videre.

Dette er nemlig den officielle indkaldelse til landsmødet i Alternativet, 2017.

Det er næsten ikke til at forstå, at det næsten er et år siden, at vi mødtes 600 mennesker i Odense til det, som vi dengang kaldte årsmødet. Vi ved ikke med dig, men vi husker dagen som både lang, sjov og livgivende, men i allerhøjeste grad også som dagen, hvor vi lavede et viralt hit, da vi dansede til Love Is In The Air. Om vi lægger de sociale medier ned igen med den samme form for glæde, ved vi ikke. Men én ting er sikkert:

Vi fylder igen den smukke hal i Odense med en grøn glæde, der vil smitte helt fra grenen til Gedser!

Til jer der gerne vil men ikke kan deltage - du har igen mulighed for digital deltagelse til bl.a. valg til Hovedbestyrelsen.

Al information omkring Landsmødet 2017 kan du finde på vores hjemmeside. Så hvis du er interesseret i noget af følgende:

  • opstilling til hovedbestyrelsen
  • fremsætte forslag til vedtægtsændringer
  • køb af billetter og priser
  • digital afstemning
  • programmet for dagen (kommer senere)
  • … og meget meget mere.

Som du finder på vores hjemmeside her.

Det er vigtigt, at du løbende holder øje med hjemmesiden, hvis du er interesseret i at deltage, da vi vil lægge mere information ud, jo tættere vi kommer på Landsmødet. Vi holder dig løbende orienteret på mail.

Vi glæder os til at se dig.

Kærlig hilsen
AlleOs


MØD OS ELLER TAG KONTAKT

Alternativet
Åbenrå 33
1124 København K

+45 71 79 18 64

www.alternativet.dk

alternativet@alternativet.dk
aktiv@alternativet.dk
medlem@alternativet.dk