Indkaldelse til Europaparlament-opstillingsmøde & valg af POFO repræsentanter

Kære medlem af Alternativet Storkreds København

Hermed modtager du indkaldelsen til Europaparlament-opstillingsmødet og valg af POFO repræsentanter, i Storkreds København. Indkaldelsen udsendes en dag forsent, men mødet vil stadig være gældende, så længe et flertal af de fremmødte ikke protesterer. Vi vurderer selv, at en forsinkelse på 21 timer er ok, selvom det selvfølgelig ikke er optimalt. Vi beklager!

Europaparlament-opstillingsmøde:

I maj 2019 er der valg til Europaparlamentet og Alternativet skal have fundet deres kandidater. Hver storkreds sørger for at organisere opstillingsmøder. I Storkreds København afholdes opstillingsmøde 10/6, og du skal høre til storkredsen for at være stemmeberettiget.

De sidste detaljer vedrørende lokale og præcist tidspunkt mangler at blive afklaret. Vi opdaterer på begivenheden på AlleOs - AlleOs // Alternativet

Informationer om kandidaterne udsendes 14 dage inden opstillingsmødet.

Ønsker du at blive kandidat fra Storkreds København, skal du indsende dit kandidatur senest 13/5.

Kandidaturet er i form af en kort video og kort tekst.

Videoen skal være på max 2 minutter, og du skal formulere din vision for EU, samt et par områder du finder særligt interessant. Start videoen med kort at præsentere dig selv.

Procedure for upload af video:

1.Optag video på din bærbar eller lignende digitalt udstyr.

2.Upload video på youtube ved at klikke på “upload-knappen” i øverste højre hjørne.

3.Sæt egenskaber til public (du kan slette videoen efter opstillingsmødet)

Du skal også skrive en kort tekst på max ½ side (1200 anslag), hvor du skriver hvad din motivation for at stille op er, og hvad din baggrund er. Send teksten og link til din youtube-video til Morten Thygesen på mr.morten.thygesen@gmail.com

Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte en af de tre tovholdere:

Anders Agersnap: anders.agersnap@gmail.com

Ece Muslu: ezmuslu@windowslive.com

Morten Thygesen: mr.morten.thygesen@gmail.com

Valg af POFO repræsentanter:

Da der ikke blev valgt POFO repræsentanter til ft-opstillingsmødet i marts, gøres dette ved Europa-opstillingsmødet. Der skal vælges to repræsentanter, hvoraf 1 ikke må sidde i storkreds-bestyrelsen. Hvis du vil opstille, skal du skrive en mail til: storkreds.kbh@alternativet.dk, og vedhæfte dit kandidatgrundlag som en pdf, som skal have en størrelse på maks 1200 anslag. Deadline for indsendelse er d.13/5.

Venlig Hilsen

EPV-gruppen Storkreds København og Storkreds København bestyrelsen