Indkaldelse til ekstraordinært opstillingsmøde

Hej Allesammen

Nu står sommerferien for døren, men lige inden vi alle kobler helt fra, vil vi gerne invitere jer til ekstraordinært opstillingsmøde til august. Da der er regionsrådsvalg i år, vil vi gerne give potentielle kandidater en mere chance for at stille op, og så kan vi da også afsløre at vi nok får en folketingskandidat på valg til opstillingsmødet ligeså.

Det bliver ONSDAG D. 11. AUGUST I AALBORG I MEDBORGERHUSETS LOKALE 1 FRA KL 18.30 TIL 20.00.

Lokalet ligger over for hovedindgangen til hovedbiblioteket, inde i atriummet, og så op ad trappen. Vi sætter lidt skilte op med vores logo.

Der bliver lidt kaffe, og kage, samt lidt andre drikkevarer.

Afstemninger bliver digitale, så du kan også være med til at vælge kandidater, selvom du ikke kan være med fysisk til mødet.

For alle der vil stemme: Det kræver tilmelding til begivenheden på AlleOs. Følg dette link for tilmelding.


Går du selv og drømmer om at blive kandidat til regionsrådsvalget, så indsend dit opstillingsgrundlag, som kort beskriver din motivation for at stille op, ind til storkreds.nordjylland@alternativet.dk. Vi skal have det senest torsdag d. 14. juli.

Er det mere Folketinget der trækker? Så kontakt os ligeledes på samme mail, men for at igangsætte en proces med kandidatudvalget. Du kan også nøjes med at indsende et opstillingsgrundlag, og prøve at blive valgt på opstillingsmødet uden kandidatudvalgets anbefaling, hvilket vi dog selvfølgelig ikke anbefaler. Det er dog ifølge vedtægterne din ret.


Vi håber at se så mange som muligt fysisk, og husk at tilmelde dig via AlleOs, uanset om du er med fysisk eller kun via de digitale afstemninger.

Grøn hilsen

Storkredsbestyrelsen
Alternativet Nordjylland