Indkaldelse til ekstraordinært digitalt landsmøde i Alternativet

Kære medlemmer af Alternativet

Hovedbestyrelsen har besluttet at indkalde til ekstraordinært, digitalt vedtægts-Landsmøde den 5. oktober 2024, som meddelt på Landsmødet i maj.

Baggrunden er det arbejde, der er lavet med udgangspunkt i Halvårsmødet i 2023 og siden fulgt op af Hovedbestyrelsen og en initiativgruppe med en række POLA-er og ORLA-er.

På det Ordinære Landsmøde i foråret, havde vi fokus på EP-valget, og derfor valgte vi at henlægge noget af organisations- og vedtægtsdrøftelsen til d. 5. oktober.

Hovedbestyrelsen har siden Landsmødet fortsat det organisatoriske arbejde med, at skabe rammerne for mere aktivisme og deltagelse, intern uddannelse, styrke det tværgående ledelsesarbejde og i det hele taget gøre Alternativet endnu bedre i stand til at opnå indflydelse og handle på de politiske udfordringer.

Vi har samtidig arbejdet videre med enkelte vedtægtsændringer og ligeledes opfordret stillerne til at kvalificere de forslag der kom ud af ORLA-erne.

Som delt i vores seneste nyhedsbrev holder vi et medlemsmøde den 2. november 2024 i Odense. Her varmer vi op til Kommunal- og Regionsrådsvalget i 2025. Reservér allerede nu dagen. Det bliver et forrygende møde, hvor vi ses fysik. Stopfyldt med Alternativ energi, inspiration, møder på tværs og politiske samtaler!

Her følger lidt praktiske informationer om det ekstraordinære landsmøde:

Hvornår: Lørdag den 5. oktober 2024 kl. 15.00-17.30.

Hvor: Online på Zoom, men hovedbestyrelsen opfordrer storkredsene til at arrangere fysiske arrangementer, hvor I kan mødes og logge på sammen.

Hvordan: Mødet bliver afviklet over Zoom. Husk at melde dig til eventet i kalenderen på AlleOs senest fredag den 4. oktober kl. 16:00, så bliver du nemlig automatisk også registreret til digital afstemning og får tilsendt link til mødet.

Information om vores ekstraordinære Landsmøde 2024

Følgende information omkring det ekstraordinære Landsmøde 2024 kan du finde på AlleOs

  • Dagsorden
  • Programmet for landsmødet (fra 21.09.2024)
  • Forslagshæfte (fra 21.09.2024.)

Digital afstemning

Vi skal alle stemme digitalt under det ekstraordinære landsmøde. Læs mere om og tilmeld dig til digital afstemning HER.

Programmet

  1. Velkomst ved forperson for Hovedbestyrelsen, Jonathan Ries.
  2. Opsamling på vedtægtsproces, ved Nikoline Erbs Hillers-Bendtsen, medlem af Hovedbestyrelsen og Anne-Marie Hemmeth, næstforperson for Hovedbestyrelsen.
  3. Behandling af indkomne forslag
  4. Opsamling ved forperson for Hovedbestyrelsen, Jonathan Ries
  5. Eventuelt

Eventuelle forslag, der ønskes behandlet, skal indsendes til landsmoede@alternativet.dk senest den 14. september 2024.

Mødematerialet til det ekstraordinære Landsmøde udsendes til medlemmerne d. 21. september 2024.

Det er vigtigt, at du løbende holder øje med AlleOs HER, hvis du er interesseret i at deltage, da vi kommer til at opdatere materialet og vil lægge mere information ud, jo tættere vi kommer på Landsmødet. Vi holder dig løbende orienteret på mail og alt materiale ligger endeligt klar senest to uger før landsmødet den 21. september 2024.

Med venlig hilsen

På Hovedbestyrelsens vegne

Jonathan Ries
Forperson

Husk nu at du skal tilmelde dig til digital afstemning HER.


Å