Indkaldelse til ekstraordinært årsmøde i Nordjylland

Indkaldelse til ekstraordinært årsmøde for Alternativet Nordjylland.

Søndag den 29. september kl. 13-15
i partilokalet, Vesterbro 57, 9000 Aalborg

Storkredsbestyrelsens kasserer, Peter van Hauen, har meddelt, at han udtræder af bestyrelsen, og derfor er der brug for at få suppleret op, så vi kan få en fuld arbejdsdygtig bestyrelse.
Dette er årsag til, at vi indkalder til dette ekstraordinære årsmøde.

Desuden skal vi have valgt et medlem til Dialogrådet.

Supplerende valg til storkredsbestyrelsen.
Der er brug for 1-2 bestyrelsesmedlemmer og 1-3 suppleanter.
Du kan bidrage aktivt med at omforme det danske velfærdssamfund på den sociale, økonomiske og grønne bundlinje, ved at stille op til valg til storkredsbestyrelsen, hvor der er rig mulighed for at påvirke og deltage i Alternativets strategiske, politiske og aktivistiske begivenheder - i et positivt, åbent og udviklende fællesskab.
Du skal ikke kunne det hele på forhånd, vi laver gerne følordninger og lærer dig op. Det vigtigste er, at du har lysten til at være med, og til at gøre en forskel.
Der har allerede meldt sig én kasserer-kandidat på banen, men byd gerne ind på alle poster alligevel.

Valg af medlem til Dialogrådet.
Det tidligere medlem, Jørgen Petersen, valgte at trække sig efter valget, idet hans hustru blev valgt ind i folketinget. Vi har derfor brug for en ny nordjysk repræsentant i Dialogrådet.

Alternativets Hovedbestyrelse har besluttet at indføre et tættere samarbejde med Dialogrådet, hvilket vil betyde flere opgaver til rådet. Det er en forandring, der kun vil gøre arbejdet endnu mere spændende. Så har du kompetence, erfaring eller interesse for at arbejde med forebyggelse af, eller løsning af, konflikter, så er posten som storkredsens medlem af Dialogrådet noget for dig.

Mød vores nyvalgte folketingsmedlem Susanne Zimmer.
Som et særligt indslag på dagen har vi inviteret vores nordjyske MF’er. Susanne har lovet at fortælle om sin første tid i folketinget, om sine arbejdsopgaver og ordførerskaber, og hvad de ellers har travlt med på Borgen. Susanne er som altid åben for spørgsmål og inspiration.

Dagsordenen for årsmødet er som følger:

  1. Valg af dirigent
  2. Valg af stemmetællere og referent
  3. Valg til bestyrelsen
  4. Valg til Dialogrådet
  5. Eventuelt

Opstillingsgrundlag:
Såfremt du har lyst til at stille op til bestyrelsen eller Dialogrådet, skal dit opstillingsgrundlag med en kort beskrivelse af dig selv og din motivation for at stille op, sendes til storkreds.nordjylland@alternativet.dk SENEST fredag den 13. september.

Vi sender alle medlemmer en mail med de indkomne opstillingsgrundlag senest 2 uger før årsmødet. Her får du også mulighed for at tilmelde dig.

Hvis du gerne vil høre mere om bestyrelsesarbejdet eller har andre spørgsmål, så skriv endelig til storkreds.nordjylland@alternativet.dk eller ring 60861333, og så vil ét af de nuværende bestyrelsesmedlemmer prøve at svare på dine spørgsmål.

Mange hilsner fra bestyrelsen for storkreds Nordjylland