Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Alternativet Middelfart

Kære medlem af Alternativet i Middelfart

Vi var desværre kun 5 personer på den årlige generalforsamling i onsdags. Vi fik kaffe og ”pærelet æblekage” og havde et hyggeligt møde. Det lykkedes ikke at få valgt ny bestyrelse i lokalforeningen, da de fleste gerne ville hellige sig andre opgaver.

Under eventuelt talte vi om:

  1. Et forslag fra enhedslisten om et 8. mats møde. Vi besluttede vi at bakke op om et bredt, åbent 8. marts arrangement i Middelfart.

  2. Forslag fra Pauli om at starte en læsegruppe på basis af Tor Nørretranders nye bog: ”Se Frem”, for at få inspiration til at arbejde for en mere bæredygtig verden. Vi besluttede at starte en eller flere læsegrupper på 4-8 personer.

Vi indkalder hermed til ekstraordinær generalforsamling
Onsdag, den 28. februar kl. 19.30- 21.30 i Østergades forsamlingshus.

Dagsorden:

  1. Skal lokalforeningen fortsætte?
  2. Valg af bestyrelse,
  3. Valg af revisor
  4. Eventuelt

Da de fleste af den siddende bestyrelse af forskellige årsager ønsker at fratræde deres poster, er det af stor betydning for lokalforeningens fremtid at finde nye, friske kræfter til at videreføre det spændende arbejde med Alternativ (lokal)politik.

Hvis du har lyst til at stille op til bestyrelsen eller være med i en læsegruppe, kan du sende en mail til middelfart@alternativet.dk. eller ringe til Pauli på 21 77 62 24.

Vi håber på et rigtig godt fremmøde!

Kærlig hilsen
Bestyrelsen i Alternativet, Middelfart

Referat fra den ordnære generalforsamling kan læses her: Refererat Generalforsamling.pdf (469.3 KB)

Du kan læse beretningen her: Bestyrelsen beretning 2017.pdf (351.2 KB)