INDKALDELSE til Årsmøde

Kære medlemmer af Alternativet Helsingør, gamle som nye:

Søndag d. 12. marts kl. 15.00 holder Lokalforening Helsingør årsmøde i midtbyen af Helsingør.

Vi er naturligvis rigtig glade for valgets resultat og håber at også nye medlemmer / du vil deltage i årsmødet. Vi håber også du vil overveje at melde dig som kandidat til bestyrelsen, så vi kan drive Alternativet godt videre i Helsingør. 2023 bliver formentlig et mere stille år rent organisatorisk, men vi glæder os til at have mere fokus på lokal politikudvikling, debat og samtale.

Hvis du har lyst til at blive en del af bestyrelsen (det håber vi jo), skal du meddele dit kandidatur senest den 12. februar (4 uger før) ved at indsende os et opstillingsgrundlag, fortælle kort hvem du er, og hvorfor du vil stille op til bestyrelsen (½ til en hel side).

Hvis du har et forslag, som årsmødet skal behandle, skal det være fremsendt til bestyrelsen senest den 12. februar. Forslaget skal have mindst 3 stillere (andre medlemmer) fra kommuneforeningen.

Du tilmelder deltagelse til årsmøde, forslag og kandidatur ved at svare på denne mail eller skrive til alternativet@helsingoer.dk

Dagsorden for årsmødet:

  1. Valg af dirigent
  2. Valg af stemmetællere og referent
  3. Bestyrelsens beretning for Kommuneforeningen
  4. Fremlæggelse af regnskab til godkendelse (sendes ud en uge før)
  5. Behandling af forslag fra medlemmerne
  6. Valg til bestyrelsen
  7. Valg af revisor (er)
  8. Eventuelt

Mødested vil blive meldt ud, når vi nærmer os. Det vil blive et sted i Helsingør by, og vi vil også gøre det muligt at deltage digitalt. (Ved tilmelding, skriv gerne om du påtænker digital deltagelse, så vi ved hvor meget kaffe og kage vi skal lave til det fysiske møde :slight_smile:

Vi glæder os rigtig meget til at se dig.

Kærlig hilsen bestyrelsen :green_heart:
Helene, Nikolaj, Ditte og Morten

PS! Har du modtaget indkaldelse en gang tidligere, beklager vi - der har været udfordringer med Dialog