Indkaldelse til årsmøde I storkreds Sjælland 29. februar 2020

Kære medlem i Sjællands Storkreds

Så er det endnu engang blevet tid til at afholde årsmøde i storkredsen. Her skal der vælges bestyrelse og behandles evt. forslag fra medlemmerne. Derfor allerførst den formelle indkaldelse til årsmøde i Storkreds Sjælland d. 29. Februar fra 10.00 (indskrivning) til 15.30. Lokation har vi endnu ikke styr på, men den kommer med når vi sender materialet ud senest 2 uger før mødet. Byd gerne ind, hvis du kender til et passende lokale i kredsen. Du finder indkaldelsen ved at trykke her

Det har været et heftig år siden vi mødtes til årsmøde sidst. Først var der et valg til folketinget og nok en generel af- og udmatning efter det. Så var der medlemsmødet i Nyborg som på en eller anden måde revitaliserede lysten til at gentænke Alternativet og give os nyt liv. Ud af det udsprang bl.a. en gruppe der har arbejdet med organisationsudvikling. Herunder hvordan vi kan retænke hele lokalforenings- og storkredsudfordringen med “at være for få til for meget”, og at der er mere formalia end fornøjelse og fritænkning i arbejdet lokalt.

Vi har med den lange mødetid på årsmødet lagt op til, at vi skal have denne samtale med hinanden i Storkredsen - Hvordan ser vi arbejdet i kredsen fremover, hvad gør vi i forhold til de lokalområder, hvor der måske er nogle der gerne vil lave noget aktivistisk, men ikke ønsker at binde sig i til bestyrelsesarbejde i en lokalforening? Der er mange spændende overvejelser i spil. Vi har derfor inviteret nogle fra organisationsudviklingsudvalget til dels at fortælle om det arbejde, de har lavet det seneste halve år, men også at hjælpe med at facilitere den samtale vi sammen skal have i kredsen. Vi har også inviteret Jørgen Finnemann fra Odsherred til et kort inspirationsoplæg om, hvordan de der forsøger at arbejde med nye former og fora i Odsherred - sammen med Holbæk. Vi håber derfor, at så mange som muligt fra alle lokalområder vil deltage i mødet. Meget mere om det når materialerne sendes ud midt i februar.

Man fornemmer tydeligt at det så småt begynder at summe kommunalvalg rundt omkring, og i marts skal vi have valgt regionsrådskandidater i storkredsen. Mere om det til den tid, men har du en regionsrådspolitiker i maven, så lad os høre fra dig.

Helt aktuelt står vi med et valg til ny politisk leder efter Uffe har meldt ud, at han trækker sig fra posten. Det bliver virkelig spændende at se d. 1. februar, hvem der skal lede Alternativet politisk i den kommende periode. Der er udsendt et
kandidathæfte i det seneste nyhedsbrev og her finder du yderligere oplysninger om arrangementer, streaming af de tre road shows og valgaftenen, digital afstemning m.m. Husk du skal være logget ind for at kunne se og tilmelde dig. Her kan du holde øje med andre arrangementer. Vi håber at de af jer der ikke deltager fysisk på selve valgaftenen, følger med på streaming og stemmer digitalt. Man kan sagtens stemme digitalt uden af være it-ekspert. Måske har nogle lyst til at mødes og se det sammen. Brug evt. storkredsgruppen eller jeres lokalforeningsgruppe på facebook til at søge efter nogle at se det med.

I Storkredsen drømmer vi om at skabe nye muligheder for at lave politisk arbejde. Vi håber du vil tænke med og deltage i samtalen.

Grønne hilsner fra storkredsbestyrelsen.

1 Synes om