Indkaldelse til års- og opstillingsmøde på Fyn 17. marts

Kære medlem i Storkreds Fyn,

Vi indkalder hermed til vores årlige Årsmøde i storkredsen; til opstillingsmøde for storkredsen; samt til opstillingsmøde for kommunerne Faaborg-Midtfyn, Kerteminde, Langeland, Middelfart, Nordfyns, Nyborg, Odense, Svendborg, og Ærø.

Vi har i bestyrelsen i Storkreds Fyn valgt at tilmelde os Alternativets fælles opstillingsmøde. Dette er et nyt initiativ for at samle os om Alternativets politiske projekt og de opgaver der er i forbindelse med de nævnte valg, hvor vi selvfølgelig skal have et Å på alle stemmelister. Efter en fælles indledning med de øvrige storkredse online deles vi i storkredse til konkrete kandidatpræsentationer og afstemninger.

Mødet foregår d. 17. marts 2024 kl. 11. Vi samles kl. 10:30 med mødestart kl 11 (stedet annonceres senere). Der vil være lidt let brunch, kaffe/the. Der vil også være mulighed for deltage on-line.

Kandidater til regionsråd og folketingsvalg skal sende deres opstillingsgrundlag inden d. 18. februar til storkreds.fyn@alternativet.dk samt medlem af det nationale kandidatudvalg Rasmus Rydahl (rasmusrydahlalternativet@gmail.com).

Kandidater til kommunalvalg i kommuner uden kommuneforening skal sende deres opstillingsgrundlag inden d. 25. februar til storkreds.fyn@alternativet.dk samt til kommuneansvarlig Rasmus Rydahl (rasmusrydahlalternativet@gmail.com).

Kandidater til kommunalvalg i Odense skal sende deres opstillingsgrundlag inden d. 25. februar til odense@alternativet.dk

Forslag, der ønskes behandlet på årsmødet, skal sende deres opstillingsgrundlag inden d. 18. februar til storkreds.fyn@alternativet.dk. Forslag, der ønskes behandlet på årsmødet, skal være stillet af en gruppe på minimum 3 medlemmer af Storkredsen.

Kandidater til at være medlem af Dialogrådet, og medlem af Politisk Forum skal sende deres opstillingsgrundlag inden d. 18. februar til storkreds.fyn@alternativet.dk.

Opstillingsgrundlag til politiske hverv skal indeholde:

Underskrevet kandidaterklæring: Generel Kandidaterklæring alle valg - delt på AlleOs - Google Documenten

Opstillingsgrundlag: Vejledning - Opstillingsgrundlag for politisk kandidat - delt på AlleOs - Google Documenten

Vi glæder os til at se dig til vores opstillings- og årsmøde.

Med venlig hilsen

Storkredsbestyrelsen