Indkaldelse: Årsmøde i Bispebjerg/NV

Kære medlem af Alternativet - Bydelsforening Bispebjerg/NV

Så sker det!

Alternativet Bispebjerg/NV bydelsforening inviterer dig til årsmøde:

Den 7. maj 2017, kl. 14:00

Bydelsforening Bispebjerg/NV blev stiftet den 19. Marts 2016, med en indvalgt og fungerende bestyrelse. Vi var seks personer i bestyrelsen fra start, hvoraf 3 senere faldt fra, og en flyttede til lokalforeningen Østerbro.

Derefter har vi afholdt ekstraordinær generalforsamling, den 13. nov. 2016 hvor vi blev fuldtallige i bestyrelsen igen. Dejligt.
Vi kom godt fra start, og er allerede i gang med forskellige aktiviteter, projekter og KV17-aktiviteter (kommunalvalget til november) med de lokale kandidater fra NV, Troels Christian Jakobsen, Rolf Bjerre og Helena Udsen.

Vi er rigtig mange medlemmer af Alternativet - især herude i Bispebjerg/NV, og derfor spørger vi nu ud: Kunne du tænke dig at gøre Alternativet og bydelsforening både bedre, grønnere, mere social - og større? Uanset hvilke ressourcer du har, og hvad du tænker at du kunne have lyst til at bidrage med, hilser vi dig velkommen i bydelsafdelingen!
Vi savner sådan at Alternativet når meget bredere ud. Der er en del lokalpolitik der, sammen med vores gode KV17 kandidater, skal bredes ud i lokalområdet. Det kunne vi rigtig godt tænke os at flere havde lyst til at deltage i.

Vores Folkemøde (Alternativets eget folkemøde, der afholdes over hele landet) nærmer sig også her i området, hvor vi skal lave lidt ”larm” og gadeaktiviteter. Kunne du mon se dig selv deltage?

Vi ser frem til at du og andre vil støtte op om og hjælpe med, at sprede det gode budskab om Alternativet. Vi håber at du har lyst til at deltage og møde os i bestyrelsen for bydelsforeningen Bispebjerg/NV. Da vi afholder vores årsmøde i hovedkvarteret, Åbenrå, er det også en god mulighed for at opleve stedet, der altid summer af liv og aktiviteter. Her er der altid god mulighed for at møde andre alternativister, som du uden tvivl har en ting eller to til fælles med. Politik er mennesker og mennesker er politik. Så derfor inviteres I til at komme og hygge med os andre. For selv om politik er seriøst, er der altid plads til humor, samtaler og afslappet atmosfære – De sociale relationer på kryds og tværs i et parti, er det, der lægger grunden for et godt samarbejde fremadrettet.
Det er ikke os i bestyrelsen der har svarene på hvordan vores bydel skal se ud og/eller være, - men os alle sammen. Så hvis du sidder med en ide eller et projekt du gerne ser udfoldet i vores lokalområde/bydel, vil vi meget gerne have dig på banen, og årsmødet er en god mulighed for dette.
Hvordan ser bydelen ud i fremtiden? Hvad er vigtigt for dig?

Vi får en af vores egne kommunalvalgskandidater på besøg, Troels Christian Jakobsen, og hvem ved, måske er der også andre overraskelser i ærmet …? :wink:
Foreløbig dagsorden:

  1. Valg af ordstyrer
  2. Valg af referent
  3. Registrering af fremmødte
  4. Præsentation af de lokale kommunalvalgskandidater
  5. Vores Folkemøde (lokalt herude- hvad skal der ske?)
  6. Aktiviteter/projekter (Har du nogle gode ideer?)
  7. Vedtægter
  8. Evt.

Forslag der ønskes behandlet på den ekstraordinære generalforsamling skal være fremsendt til kbh.nv@alternativet.dk senest 4 uger inden mødet. Indkomne forslag udsendes til medlemmerne 2 uger før mødets afholdelse.

Vi hører gerne fra dig, pr. mail, om du kommer, og skulle der være spørgsmål til bestyrelsen, er du meget velkommen til at skrive til os eller ringe.

Vi håber meget på at se dig!

Kærlig hilsen Bestyrelsen for Bydelsforening Bispebjerg/NV

Mød os på AlleOS