Hvem er DIN kandidat til Folketinget?

Det er ikke ligegyldigt, hvem vi stemmer ind på Borgen!

At være folketingskandidat og måske efter næste valg folketingsmedlem for Alternativet, er en smadder vigtig post – i hvert fald, hvis vi vil gøre op med myten om, at Christiansborg er en kolbøttefabrik og politikerne er ligeså utroværdige som badutspringere i en bananrepublik :slight_smile:

Vores folketingsmedlemmer er vigtige ambassadører for vores parti, politik, værdier og bevægelse, og vi skal vælge de allerbedste til opgaven. Et kvalificeret valg afhænger i høj grad af, at rigtig mange medlemmer undersøger aspirantgrundlaget og afgiver deres stemme ved opstillingsmødet den 4. marts 2017.

Det afhænger altså af dig!

Kom og afgiv din stemme ved opstillingsmødet den 4. marts kl. 13 i Kulturhus Inside i Hammel. Inden opstillingsmødet kan du læse mere om folketingsaspiranterne og tilmelde dig HER
Har du spørgsmål vedr. arrangementet, kan du stille dem i FB tråden på begivenheden SPØRG!

OBS! Du skal være betalende medlem for at deltage i mødet og yderligere have været medlem i 14 dage for at afgive din stemme.

Vi glæder os til at se dig!


Politisk Laboratorium | Det gode ældreliv

Siden begrebet “ældrebyrden” blev introduceret i midt halvfemserne, har diskursen omkring ældre været, at de er en udgift for staten. Og spørgsmålene har været - hvordan holder vi udgiften nede? Hvad gør vi med den stigende ældrebyrde? Hvordan effektiviserer vi plejesektoren? Og i ræset og institutionaliseringen af mennesker, savnes mening. Mening for den enkelte ældre - både den, som er frisk og frejdig, og de ældre med forskellige grader af plejebehov.

Vi inviterer dig til at komme med inputs og forslag til det gode ældreliv og hjælpe os med at tegne Alternativets vision for ældrepolitikken, som bliver lanceret til foråret.

Tid og sted: 19. februar kl. 13-16, Nørre Allé 86 Aarhus C.
Tilmelding er ikke nødvendig, men det ville være dejligt, hvis du på FB begivenheden trykker “deltager” hvis du kommer, så vi har en idé om, hvor mange vi bliver.

Hvis du ikke lige ved, hvad et politisk laboratorium er for en størrelse, så kan du læse mere om det HER
Spørgsmål kan rettes til Nafisa på email nafisa.fiidow@ft.dk