Hvad sker der, når man blander en anden farve med grønt?

SKAL DET NYE BYRÅD VÆRE GRØNT.pdf (536.8 KB)
MEDLEMSMØDE OM KONSTITUERING
Torsdag den 2.november kl.18:00 – 20:00 i Lundegade 17A, 1.sal

Kommunalvalget er lige om hjørnet, og i Alternativet Helsingør ønsker bestyrelsen et mandat fra vores medlemmer, så vi på valgnatten ved i hvilken retning vi skal gå for at sikre et grønnere, mere socialt og økonomisk balanceret Helsingør.

Vi har derfor inviteret Karen Delfs, tidligere borgmester i Vejle for SF, og nuværende biblioteks- og borgerchef i Næstved kommune. Karen er medlem af Alternativet, og har deltaget i en del konstitueringsforhandlinger. Hun vil dele sine erfaringer med os, guide med både muligheder og begrænsninger samt forberede os på, hvilke tanker forhandlingsgruppen skal gøre sig inden de møder op på konstitueringsnatten.

Desuden vil Julie Herdal Molbech, spidskandidat og tidligere medlem af Regionsrådet for SF, fortælle noget om, sine erfaringer med konstituering i Regionen,

Aftenen skulle gerne åbne op for en debat om, hvordan Alternativet bedst udnytter sit/sine mandat/er på konstitueringsnatten: Hvor får vi mest indflydelse med vores stemmer, og kan vi på nogen måde komme til at gøre en forskel, både til gavn for Alternativet i Helsingør, men også for de borgere der har stemt på os?

Ideelt set ender vi med at have et forhandlingsmandat til den forhandlingsgruppe, som Årsmødet skal udse.

Vi glæder os til at se jer :green_heart:
På gensyn i det blå hus i Lundegade 17A

Bestyrelsen
Bina & Ditte