Hvad laver du d. 23 jan, 27 jan og 29 jan ? 😊

KĂŚre medlem

Vi vil gerne invitere dig til at vÌre med til det nÌste bestyrelsesmøde her i HalsnÌs. Vi tÌnker at tale om valget af den nye politiske leder. Hvem er kandidaterne? - og hvad er den politiske leders rolle? - Og hvad der ellers mütte have interesse at spørge ind til i den anledning.
Vi afholder som sÌdvanligt vores møde i cafÊen, Paraplyen, Jernbanegade 2, 3300 FrederiksvÌrk. - Tilmelding ikke nødvendigt, kom bare :blush:
Bestyrelsesmødet er d. 27 jan og begynder kl. 18:30. Snakken om politisk leder er kl. 19:30 - 21:00.

I øvrigt kan du møde alle kandidaterne onsdag d. 29 januar på et “kandidat roadshow” i fællessalen på Christiansborg kl. 19-21. Alle er velkomne, men der skal tilmeldes via dette link: https://alleos.alternativet.dk/events/view/4050?fbclid=IwAR0RgeZVedSoKR-ZSMRCAIhlSK9Y6fbXyUTCrqguqZ8p4YX0gDkwmpxG7LI

Derudover er der et arrangement, arrangeret af NordsjÌllands Storkreds, hvor vi i fÌllesskab med Alternativet i Gribskov og Helsingør kommuner d. 23 januar kl 19-22 taler om:
NATIONALPARK KONGERNES NORDSJÆLLAND. NATIONALPARKPLAN. HVAD ER DET OG HVAD ER PLANEN?
Nationalparkplanen er i høring. Hvad er det for noget, hvad er planen, er det nok til at gøre en forskel?
Pü mødet skal vi hÌve vores videns niveau og mon ikke det munder ud i at vi skriver et høringssvar.

Der vil vĂŚre 3 indlĂŚg efterfulgt af en debat:
Nationalparken, det grundliggende, historien og vÌrktøjerne.
Planerne for Natur
Planerne for lokalsamfund, erhverv og turisme
IndlĂŚggene vil blive holdt af videnspersoner, der mĂĽske og mĂĽske ikke er medlemmer af Alternativet. Alle aftaler er ikke pĂĽ plads, men du kan godt glĂŚde dig til en aften, hvor vi alle bliver meget klogere.

Mødet afholdes i den lille sal i Helsinge Kulturhus, Skolegade 43, 3200 Helsinge
Tilmeld dig gerne pĂĽ alleos eller facebook men har du glemt det, er du meget velkommen alligevel.

LĂŚs gerne nationalparkplanen pĂĽ forhĂĽnd. Hvis 188 sider virker overvĂŚldende, sĂĽ er det i kapitel 3, det vigtigste stĂĽr. https://nationalparkkongernesnordsjaelland.dk/udvikling-og-samarbejde/

bedste hilsner
Bestyrelsen