HVAD ER DU TIL ... ? Vi anbefaler tre events i vores grønne parti

rain-2589223_1280

Kan I mærke det? Hvordan regnen frisker og giver fornyede kræfter til det politiske arbejde, vi alle kan bidrage til - i stort eller småt, på scenen eller på sidelinjen.

Så hvad er du til? Det landspolitiske, det kønspolitiske og/eller det lokalpolitiske?

DET LANDSPOLITISKE - PÅ FREDAG:

DET KØNSPOLITISKE - PÅ LØRDAG:

DET LOKALPOLITISKE - TIRSDAG 28/8 KL 17.15:
Det næste år bliver et stort år for Alternativet på Frederiksberg og Danmark og der er meget der skal planlægges og organiseres i foreningen. Vi har brug for et kursskifte både for miljøet og for vores samfund skyld. For at få det skal alle mand på dæk.

I kommunen har vi vores kommunalbestyrelsesmedlem Mette som bl.a. arbejder med den grønne omstilling på Frederiksberg og fremtiden for Hospitalsgrunden. Opgaven bliver her at organiseret politiske hjælpegrupper, der kan støtte hende med at udvikle og implementere vores politik i kommunen.

På landsplan kommer der et folketingsvalg, hvor Alternativet stiller med vores egen statsministerkandidat Uffe #DerforUffe. I valgkampen bliver der nok at lave på Frederiksberg, der også er Uffes bopælskommune. Vi tror på et godt valg for Alternativet, men har brug for jeres hjælp til at opnå det.

Vi skal derfor igang med at planlægge året og de opgaver vi ved der kommer de næste 12 måneder. Så kom og vær med til at sætte fart i den grønne omstilling på Frederiksberg og i Danmark tirsdag den 28/8.

Det foregår på Mariendalsvej 34C - 2tv. Tilmelding ej nødvendig.

Se også begivenheden på Facebook

Vi glæder os til at se jer - til det ene, andet eller tredje. Måske endda det hele?

Bedste hilsner fra bestyrelsen :green_heart::seedling::pray:

Find os:
Under lokalforeningen Frederiksberg på AlleOs
På siden ‘Alternativet Frederiksberg’ på Facebook
På lokalforeningens hjemmeside alternativet.frederiksberg.dk
Hos Mette Bram - vores kvinde i kommunalbestyrelsen