Husk deadline 26/2 for opstillingsgrundlag

Kære medlem

På lørdag, den 26. februar, er det deadline for at indsende et opstillingsgrundlag, hvis du vil være folketingskandidat, repræsentere Nordsjælland i Politisk Forum eller i Dialogrådet (se nyhedsbrevet fra den 5/2). Husk også at tilmelde dig senest den 17/3, hvis du vil komme en time tidligere og spise frokost kl 12.

I Nordsjælland har vi - enligt vedtægterne - et kandidatudvalg, som står for opstillingsproceduren for valg af kandidater til Folketinget. Når du har indsendt dit opstillingsgrundlag, vil du blive kontaktet af Christian, Allon eller Bina, så vi kan mødes med dig og høre om dine tanker og planer inden opstillingsmødet.

Når du er blevet valgt som kandidat, inviteres du til et fællesmøde, hvor alle kandidater, kandidatudvalget og medlemmer af storkredsens bestyrelse sammen vil lægge grundstenene til en fælles valgkampagne.

Hvis du overvejer at stille op til Politisk Forum eller Dialogrådet, og har nogle spørgsmål til det, er du velkommen til at skrive til mig via denne mailadresse.

Velkommen med dit opstillingsgrundlag :slight_smile:

Kærlig hilsen
Bina Seff
Forperson kreds Nordsjælland
Medlem af kandidatudvalget

1 Like