Husk at melde dig til Alternativets halvårsmøde d. 4.11.2023

Vi glæder os til at se dig!

Kære medlem

Der er under to uger til vi mødes i Odense – har du ikke tilmeldt dig endnu, så tøv ikke - vi glæder os så meget til at se alle og mødes i fysiske rammer!

Du tilmelder dig og finder alle oplysninger om mødet her. Dagsordenen kan du finde her.

Vi har besluttet at gøre det her halvårsmøde til et møde om os alle i Alternativet, vores fællesskab, hvordan vi arbejder og hvor vi vil hen.

Vigtige temaer bliver: medlemsinddragelse, gennemsigtighed og ny politisk kultur. Hvordan styrker vi helt konkret arbejdet og demokratiet i vores organisation? Og hvordan sætter vi en tydelig politisk og parlamentarisk retning for den kommende periode.

Derfor bliver halvårsmødet sparsomt på envejskommunikation og rigt på samtaler mellem dig og andre medlemmer om vigtige emner. Det sker i to workshop-spor. Et forenings-spor, hvor samtalerne tager udgangspunkt i medlemmernes erfaringer med at være aktive i lokalforeninger og i landsorganisationen. Og et politik-spor, der tager udgangspunkt i hvordan medlemmer oplever den førte politik, kommunikation og politiske ledelse.

Pointer, budskaber, idéer og alt andet fra de samtaler bliver råmaterialet til et fortsat arbejde i de to spor med konkrete forslag til vedtægter, strategier og resolutioner, der kan styrke vores politiske fællesskab.

Næste etape af det arbejde sker frem til det ordinære landsmøde i maj. I den tid skal endnu flere medlemmer inddrages, og råmaterialet udvikles og gennemarbejdes til konkrete forslag, der kan komme til afstemning i maj.

Franciska Rosenkilde og den øvrige Folketingsgruppe vil også være repræsenteret på mødet.

Det koster 150 kr. at deltage. Mødet varer hele lørdagen fra kl. 9 (mødestart kl. 10) - 17. Der er naturligvis lækker vegansk mad til alle inkluderet i prisen. For de hurtige er der mulighed for at “købe” en gratis billet, hvis økonomien stram.

Lad os sammen begynde arbejdet med at gøre ord til handling og bringe Alternativet ind i det næste tiår!

Grønne hilsner
Hovedbestyrelsen