Høj puls, tørre begivenheder med tyngde. Storkøbenhavn kigger 2021 i øjnene

Kære Københavnske Alternativister!

Det er klart, at når vores nyvalgte folketingskandidat og politiske leder Josephine Fock pludseligt trækker sig. Og når vores borgmester på rådhuset kort tid efter meddeler sit kandidatur som ny politisk leder, så stiger pulsen hos os alle i Storkøbenhavn. Hvordan ser fremtidens Alternativet ud. Formår vi at løfte vores visionære politiske dagsorden til nye højder…, så vi kan tænke tilbage på opslidende personsager som en fjern fortid!?

Mange samler sig lige nu om ‘det nye’ og deltager i de mange drøftelser, som vi er så afhængige af, når et skifte sker. Men det hele foregår i en god tone og stærk ånd, hvilket vi også kan takke Josephine for. Hun trak sig på den mest hensynsfulde måde og har gjort plads til Alternativet.

Tak til Josephine for en kæmpe indsats i en svær periode.

Med blikket rettet frem skal vi have valgt nye folk til at præge vores politik, til at sætte rammerne, til at lave fede events og ja være med i fællesskabet.

I Storkreds København skal vi have nye, ekstra folk i bestyrelsen. Ligesom vi skal have valgt ny delegeret til Hovedbestyrelsen. Læs om opstilling og tilmeld dig vores ekstra årsmøde, onsdag den 6. januar kl 19.00 her: AlleOs // Alternativet

Regionsvalget (RV21) har vores særlige opmærksomhed fordi vi har formået at gøre en ekstraordinær indsats i indeværende periode. Læs om opstilling og tilmeld dig vores opstillingsmøde, lørdag den 16. januar kl. 13.30, her: AlleOs // Alternativet

Når vi samles i ‘Fællesbestyrelsen’ er det klart, at vi også har fokus på KV21. Aspirantlisten er allerede lang og kampagneplanen lagt. Vi glæder os til for alvor at komme igang. Kontakt Kristian Johnsen, hvis du skal med på kampagneholdet eller vil deltage i vores spændende aspiranttræning.

Forventningsfulde hilsner,
‘Fællesbestyrelsen’

Kære KBH, hvad er det egentlig I kigger i øjnene i 2021? (Bort set fra det med “folk”)

Kærlig hilsen Gunhild :sparkler: