Hjælp til Storkreds Sjællands årsmøde. Måske du kan bidrage?

Vi har snart Årsmødet 2017 i vores Storkreds her på Sjælland. Det glæder vi i bestyrelsen os til at få afholdt sammen med jer.

I forbindelse med årsmødet, er der nogle rent praktiske ting, vi gerne vil have jeres hjælp til at få løst. Herunder finder i de to opgaver, som vi pt. tumler lidt med:

  1. Referenter. Vi skal have fundet 2-3 dejlige mennesker der kunne have lysten til at medbringe deres bærbare PC, og hjælpe os med at få taget referat af årsmødet. Som referent har man ansvaret for løbende at skrive hvad der bliver sagt til årsmødet.
    Har du lyst til at hjælpe os med at være referent? Kender du måske nogen der kunne synes det var spændende, eller bare gerne vil hjælpe? Så skal du skrive til morten.lund@alternativet.dk

Vi håber meget på, at mange af jer, vil være med til at støtte op omkring dette, da vi ser det som en vigtig opgave. Ikke alle har mulighed for at fysisk deltage. Derfor er er referat vigtigt, så alle der er en del af Storkredsen eller har en interesse i hvad vi foretager os, kan holde sig opdaterede og føle sig inkluderede.

  1. Kaffe, te og vand. Der skal selvfølgelig være noget varmt at drikke. Men vi står med den udfordring, at vi ikke har udstyret til at få lavet kaffe eller kogt vand. Derfor spørger vi jer, om der er nogle der vil tage en kaffemaskine, elkedel eller kander til vand, kaffekender/tekander med.
    Hvis du har lyst til at tage en af dit ovennævnte, eller måske alle, så må du meget gerne skrive til morten.lund@alternativet.dk – så koordinere Morten det med jer.

Som sagt glæder vi os til at se jer alle, og til at vi får et godt Årsmøde. Vi håber at flere af jer er villige til at hjælpe os, enten som referenter, eller med at tage el-artikler/kander med. Sammen, kan vi sørge for at dette årsmøde både bliver hyggeligt og produktivt.

De bedste grønne hilsner,
Morte Lund
Næst-person i Bestyrelsen, Storkreds Sjælland.