Hjælp til ophængning af Valgplakater i Valby

Denne besked er skrevet af Valbys lokale folketingskandidat Henrik Marstal, som har fået til opgave at hænge valgplakater op i Valby. Alle svar skal derfor skrives til henrikmarstal@rmc.dk

Kære Alternativister i Valby

Meget tyder på, at folketingsvalget bliver udskrevet på fredag, måske allerede på torsdag. I den forbindelse er Alternativet og jeg i fuld gang med at samle en gruppe friske frivillige, som har mod på at hænge partiets plakater med partiets folketingskandidater op i Valby. Det mest sandsynlige er at plakater skal hænges op lørdag.

Tid og sted: (Formodentlig) Lørdag den 4. maj klokken 11.00-15.30 (alternativet torsdag eller fredag samme tid) på Urtehaven 6, 2500 Valby, helt præcist garage 2. Hvis man har en ladcykel og en stige samt en tang og handsker, skal man endelig tage det med. Ellers vil der være tænger og handsker i et vist omfang.
Folk bliver sendt af sted to og to, og så kan man altid komme tilbage og hente flere plakater. Der er boller, kaffe og andre drikkevarer. Meld tilbage om du har lyst til at hjælpe og evt. hvilke af disse dage, du kan.

NB: Det er muligt at valget først bliver udskrevet senere - i så fald hører du nærmere om det.


Bedste hilsener

Henrik
henrikmarstal@rmc.dk